NAMN - ÅLDER - BOR


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-31  |  Tid: 01:33:28

sista dagen på -10 talet

Erkänn coolt att det är sista dagen på typ 2000-2010 så typ -10 talet :P höhö jag va i stan med jossan idag och vi träffade två killar som vi ska fika med imorn ;) sen ska jag va med jossan och äta HUMMER :P haha, jag har kollat på 6 and the city 2 och ska nog fixa en till och sen lägga mig i sängen och glo ;) (fast nu skrav jag fel igår men kl är ju bara halv två)  ;)

Jag köpte ett par jeans ett blått linne två koftor och trosor ;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-28  |  Tid: 09:58:25

God morgon!

Vi vaknade för ca 1 timma sen och vi ska snart åka till stan och så ;) men vi bloggar senare, Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-27  |  Tid: 20:23:22

Movie löwer$

Heeej bloggen lite dålig update ;) men det är ju bättre än ingenting, ellerhur!? :)
Vi har kollat på filmer och fixar lite nya :) men imorn ka vi till stan och shoppa och kolla på bio :)
Jag ska typ köpa värmeskydd, eyeliner, mascara, jeans, underkläder, dust it, svarta strumpbyxor. Och det blir asbra :P men nu ska vi busringa ;) vem vet karnske till dig :P hhahahahahahahh!

Puss -  Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-26  |  Tid: 14:32:05

körde i diket ^^

Vi har vart i Arninge och nu när vi kom hem så i sista nerförsbacken så kör vi i diket :O men nu hjälper min morbror till att dra dom :P men inatt sov vi själva uppe i min stuga och det var apjobbigt att öppna dörren varje gång nån knackade på :P jag köpte 3 paket tugggummi och Flisa köpte en film ;) nu ska vi snart äta frukost? eller lunch ??? jag vet inte vad man ska kalla det för kl är halv 3 men brunch?? höhö det blir bra ;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-25  |  Tid: 15:06:52

TÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRR

Heej jag vet inte vad jag ska skriva så nu kommer flisa få skriva ;) Flisa: heeeeeej halllå jag har tappat min stor-tå!:D jaa igår vad det jul jag fick det jag önska mig men först blev jag arg hejdå jag hitta min tå!:(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-24  |  Tid: 00:03:21

God jul!

Jaa nu är det julafton ch vi kollar på plastikkirurger :P äckligt!
God jul :D <3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-23  |  Tid: 22:05:30

Dag 4

Dag 4 - vad jag har ätit idag.
Mandariner och rester från igår massor med julmust och lantchips, även rocky roads som är sjuukt gott och pepparkakor :P onyttig, och jo middag köttbullar potatis och rödbetssak och mozzarella med tomater :D
Nu ska jag tvätta min nerklottrade hand :P


puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-23  |  Tid: 18:36:29

Imorgon är det jul :)

Fast jag har ingen julstämning julaftalls :O känns askonstigt det känns inte alls som att det men karnske imorgon då man kollar på kalle anka ;) men nu ska jag joina Flisa och kolla på tv och käka lantchips :) jag skippar dag 3 mina föräldrar för den är astråkig dom är skilda och vad mer ska man berätta? :)

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-22  |  Tid: 23:01:51

dfyghjöldyf

Heej nu sitter jag flisa och kollar på a shot at love tila tequila och det är jätteäckligt :O dom äter massa groowse saker! Idag har vi inte gjort så mycket kollat på tv och spelat grisspel :) och Flisa har ascoola armband som lyser :) typ sånna man har i drinkar ;) och jaaa imorn ska vi handla lite saker :) men nuuuuuu ska vi göra nått ;)

Snygga armband :D


Igår fick jag en berlock och en kofta av pappas tjej i julklapp :)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-21  |  Tid: 12:26:41

WSSSSSSSSSs

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hej! Typ ett år sen jg blogga sisst ? hehe.. förlåt(?) Men iaf såska jag ju till stockholm över jul :)  men vet inte säkert villken dag typ imorgon eller på torsdag fast tror i morgon eftersom det ska bli snöoväder på torsdag;) Jaaaag är rik (y) nej fattig:( Men if när jg kommer till stockholm sk jg stockla (stvning) jg smith heheh har hans adress:D:D Men a jag  har fått en rosa kamera :D(Y) hopps jg får en rosa gris annars blir jg aaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgg!:@      Men jg måste typ städ och packa nu sååå        tjarrrrrrååå:* FLISA !


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-20  |  Tid: 17:47:01

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Ja följ bloggen ;)
Puss - Ida<3

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-12-20  |  Tid: 16:59:46

Dag 2

Dag 2 - Min fösta kärlek.
Det var på lekis i en kille som jag tror hette Alex och jag tyckte han va jättesnygg och han hade alltid samma halsband med träpärlor på sig. Jag tror inte att jag sa det till honom men karnske nån gång :S men det minns jag inte så mycket av mer än att han hade ett trähalsband och det är ju lite synd karnske men jag var ju ganska liten och så så det var nog lite orseriöst. Men sen kommer jag ihåg i 1:an att jag verkligen var kär i en kille och en rast så stod vi utanför dörren ute och jag hade en kompis med mig och så frågade jag om jag fick chans på honom och han sa nej sen frågade jag typ 1 sek senare samma sak typ under 5 minuter och han sa nej hela tiden och jag har för mig att han sa till en lärare att jag var jobbig xD hahah men vi blev tillsammans i 5:an och då var han jättegullig :P Okej det skulle ju vara 1:a men det var ju astråkigt :P men nu ska jag typ stessa ihäl mig ;)

Puss <33

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-20  |  Tid: 08:18:09

Godmorgon

Nu är klockan 8.14 och jag ska gå 20 i 9 för jag börjar kl 9 ;) jag har fortfarande jätteont i svanskotan när jag går så karnske drar med någon till skolsyster :S Jag har inte ätit nått ordentligt men jag är inte alls sugen på mat fast jag är jättehungrig, men det går nog över snart;) Jag har ett askul spel på daorn också man är en grismamma som ska rulla hem massa äpplen förbli massa grejer, fast nu låter det ju astråkigt men lite mariostyle typ ;)
Men pussar och kramar och kommentera mer /Ida <33

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-12-20  |  Tid: 08:18:08

Godmorgon

Nu är klockan 8.14 och jag ska gå 20 i 9 för jag börjar kl 9 ;) jag har fortfarande jätteont i svanskotan när jag går så karnske drar med någon till skolsyster :S Jag har inte ätit nått ordentligt men jag är inte alls sugen på mat fast jag är jättehungrig, men det går nog över snart;) Jag har ett askul spel på daorn också man är en grismamma som ska rulla hem massa äpplen förbli massa grejer, fast nu låter det ju astråkigt men lite mariostyle typ ;)
Men pussar och kramar och kommentera mer <33

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-19  |  Tid: 23:13:41

Dag 1

Dag 1 - Presentera dig själv.
Okej... Jag heter då Ida Appelberg Gustafsson och så kan jag inte stava till mit asfula mellannamn, jag föddes på södersjukhuset i stockholm en halv minut över midnatt den 3:e december 1995 och jag hade brunt hår och blåa ögon sen försvann det bruna och jag fick blont hår och milerade ögon. Jag har alltid varit kort och ganska liten och just nu är jag ca 163 cm skulle jag gissa, jag älskar rosa och blått men det blir alltid för mycket rosa så nu är min favoritfärg blå :) eller inte okej rosa fortfarande.. okej men jag har ingen speciell hobby jag brukar va med kompisar, sitta vid datorn eller shoppa eller smsa sönder min mobil och bli mördad senare för räkningarna. Jag har blonderat/slingat håret 6 gånger och färgat håret 1 gång och tonat håret 4 gånger och jag är sämst på att ljuga. Jag älskar sanningslekar men det brukar sluta med att jag och en annan tjej sitter själva :P sen älskar jag att prata och kan snacka typ hur mycket som helst och så mssbrukar jag orden : typ, såhär, asså, liksom och ofta när jag pratar och det är svårt att bli av med jag har försökt men det går inte :P Ibland känner jag mig som en psykolog när jag sak berätta hur bra människor är eller hur dom ska göra med sin kärlek :P det är faktiskt ganska kul men jag vill inte jobba som det, jag vet inte vad jag vill bli och jag hatar spindlar mer än allt på hela jorden och kan skrika extremt högt och jag har dyslexi men kan läsa konstiga texter som bara första och sista bokstaven är rätt och jag kommer på massa saker hela tiden men nu slutar jag för annars kommer inte jag kunna sova för att jag är så hungrig ;)

Jag och min kompis nicki på bilden från en konsert och hon är den jag oftast går på konserer med :)
Puss - Ida<3333

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-19  |  Tid: 22:54:20

Rolig lista ---->

Hittade en lite kul lista på en blogg så jag tänkte pröva att göra den ;) men jag kommer nog faila nån gång ibland och jag är sjukt hungrig har ätit frukost och pepparkaksdeg sen en bit kladdkaka och en liten yoghurt*stavning* och sen har jag apont i svanskotan,och sen längtar jag ihäl mig tills flisa kommer och en annan lite rolig hemlig sak ;) ni får veta lite senare;)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Vem jag skulle vilja vara för en dag.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En låt som plockar fram minnen. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-19  |  Tid: 20:07:12

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från landet och jga har firat jul med farmor och så har jag bakat pepparkakor och smsat välldigt mycket så mamma kommer typ mörda mig när räkningen kommer :P haha men jag har fått en parfym och jätteroliga plåster som tar bort pormaskar :P och pengar ;)

det är den vita parfymen och igga mitt fula nagellack
Puss - Ida<3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-17  |  Tid: 17:30:47

KALASPUFFAR

SERIUS BLACK JAHA.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA              JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG vet att jag har bloggat dåligt:) hehheeh ..............men orkar inte skriva nu men jag är kåt på harry potter och jay smith dom e sexiga TA mig SERIUS BLACK!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-16  |  Tid: 10:38:05

Skuuula

Nu sitter jag i skolan och har so det är faktiskt ganska roligt ;) förut hatade jag so men nu tycker jag faktiskt att det är ganska kul ;) Jag skriver om kina och jaa det går ju ganska bra faktiskt ;) men det är asnice för vi slipper idrotten idag så vi slutar kl 12 :D och sen ska jag, Sofi och Jossan åka till stan och handla julklappar ;)

Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-15  |  Tid: 21:54:34

konstant offline

Tjena bloggen ;) var har flisa tagit vägen? var har jag tagit vägen? jag sitter typ inte vid datorn och flisa är??? ja typ borta :S men jag är klar med allt i skolan såå sjukt nice! Okej so också men det gör vi i skolan men ändå :P men annars är allt bra ;) jag har typ inget speciellt att skriva om och o jag har lovat att lägga upp en bild på min tomteoutfit som var jaa ehmnn ja tomtig karnske :S men tog av de röda strumpbycorna sen och hade svarta ;)
Btw imorn ska jag och cuula Sofí handla lite julklappar ;) och vi slutar kl 12 najs eller vad!? Men jag måste städa mitt rum nu och bli rik sen ska jag göra nått smart ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-12  |  Tid: 20:58:34

3 advent

Hej bloggen och jag vet att jag e lite dålig på att uppdatera men jag har inte gjort nått speciellt men imorgon ska jag vara i skolan kvart över 7 kommer fan dö! kommer gå upp kl halv 6 och så... och sen ska jag typ jobba över jättemycket på bilden och sen typ sova! men jag lovar att lägga ut tomteoutfits imorn ;)
(bild från i sommras.)
Puss åh kyzz / Ida


Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-11  |  Tid: 13:20:22

lalala piiip!

Nu ska jag åka till stan och handla presenter :) Typ ngt rosa (l9 rosa e fint.Jag ha r bara svarta kläder på mig idag det känns emo jag gilar inte emo emo inte gilla mig.jag blatte gilla ordet fint.yo yo yo mannen till höger om kvinnan sa det mukkar du? me and my bys are skjuter dig.


Men jag har typ inget att skriva om ssååå jag visar vad jag har köppt sen ;)

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-10  |  Tid: 23:42:45

shopping :D

Idag så var skolan asnice för jag fick tillbaka matte och no proven som jag gjort 1-2 dagar innan :O snabb lärare!Men tekniken är också klart nu och det är asnice att det är klart! fast lamporna slutade funka helt plötsligt och ingen inte ens läraren visste vad felet var :S för alla lampor var hela men det funkade inte inte ens med en transformator :O men ssen funkade det med 3 batterier :P haha. Men sen åkte jag och johanna till Skärholmen och köpte julklappar och lite egna grejer och så träffade vi Mikaela :D och hon joinade oss! Det var jättekul och sen åkte Johanna och jag och Mikaela köpte varm choklad och marsmallows :D det va asnice! Och jag köpte julklappar till mamma, pappa, lillasyster och flisa :D



Ja och så lite presenter ;)
Puss -Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-10  |  Tid: 15:17:19

hahah

haha vart tuvungen att skriva upp tåg/buss tider för att jag inte skulle glömma dom ;9 Men ussh jag  hatar att vara tjej ! Man får alldrig vara ifred! Eller joo men Likssonm tjejer sitter nte och kollar in varenda kille man ser men killar gör.
Men jag skriver mer sen ska på ngn teater grejsimojm med min mormor*   HAtar verkligen min fitt mamma seriöst! Jag fick inte sova hoss en för att hon tycker att hon har ¨¨dåligt inflytande'' omg(?) herregud aja ni får ingen bild för jag har en neger dag oppppps !   Nej MEN HEHE...  kanske sen ;)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-09  |  Tid: 19:56:56

Buss-tåg tider

det går en buss tio över ett och ett tåg tio i :D


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-09  |  Tid: 19:56:56

Buss-tåg tider

det går en buss tio över ett och ett tåg tio i :D


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-09  |  Tid: 19:13:33

BLOGGIS SNOBBIS

hej hallå stor tå! :§§
Jag har kommit på en sak! :D Att även om jag inte har facebook så kan jag dela mina sportify listor :D haha SMATR! MEn jag har bara rando musik typ 100 listor med 10 i varje bara xd Men jag kan ju länka dom! Smart.

ahahaaha flisa genom tiderna...

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-09  |  Tid: 12:47:58

Hej ida är ***! :D<3

Nu har jag lektioe! -.- heeh.. ska te stenungsund senare efter sklan eller typ direkt slutar didigt idag(y) Men aaja .Vi ska film typ världens bästa film! Kanske lägger upp den på bloggen :P ee nej. eler jo.Imorgon ska jag till gbg (y) Och på lördag ska jag köpa presenter (y) MEn jag måste få lite penagar föörst!:D Men Jag vet bara inte vad jag ska köpa -.- men typ.Sen ska Jag välja underkläder till min älskilin !:D
igga min serösa bild! :D

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-08  |  Tid: 18:26:21

Random

Idag har det inte vart nått speciellt ;P jo jag fick en superman tröja av sofi och nicki :D tack! <3 och på bilden typ fick jag jättemycket beröm av läraren för att jag geggade ihop lera och vatten :O det är itne så svårt att göra slickers :S höhö... men aah ska ha matteprov imorgon jobbigt! och idrottsredovisning och idag hade jag no prov :/ men blööö harar skolan och alla läxor!!!

Lite webcamerabilder :) hittade dom (Y) yeah! Och seriöst jag älskar rudolf grejen :D Asgrymt att man kan ha det :P
Puss - Ida<3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-08  |  Tid: 07:46:03

-ÖVERDRIVA

usssh hatar när folk sk aöver dri a eller tycker att dom är bättre änn ngn annan hahah för det ser bara eb ut men men ...  Idag ska jag leka TRANSFORMERS! :D heheh nej men aaa typ ungefär.Har hål timma idagÅ(y) yeeey! Jag är sugen på blå klubba för har ju fan inte ätit det på ett ¨år! :O nej men på en vecka ^^ hehe..  Har typ dom ugglyaste kläderna på mig i hela världen idag! Svart nike mjukisar och en grå  REbock kofta :/  halllååå! SÅ inte vflisa-s style! hehe.... nämmen titta en bajs! :D   Nämmen titta en länkning(?) undra vart man kommer? :O :S PROVA:D:D:D  --->http://www.youtube.com/watch?v=17Q4TQO1lbg heheh den är super bar ! :D men iaf ;) Ni får bildr från transformers senare ;D aja juste ! När jag komm tilll skolan idag så var dörren låst så jag fick fan stå utan för och vänta i kylan :O herregud det var svin  kllt som tur var var det varmt här inne sen :D Men puss och kyss lingen byss! ;:s

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-07  |  Tid: 20:42:10

Sessan♥

Igår hittade mamma Sessan i buren och hon var död... jag har typ gråtit hur mycket som hellst för någon månad sen när jag trodde att hon skulle dö den kvällen men hon levde otroligt länge ♥- 25/2-08 - 6/12-10 :'( Hon var världens snällaste och finaste och bästa råtta jag någonsinn träffat och hon blev välldigt gammal för att vara en råtta som haft ungar och hade en tumör. Men det blev nog ändå bäst att hon fick somna för hon har mått ganska dåligt ibland men hon är min lilla mirakel-råtta

Sessan in my ♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-07  |  Tid: 20:20:13

Läxor :'(

Tjaaa! idag så har jag pluggat och ätit godis ;) typ iallafall :P men jag stannade 2 ½ timme med matilda på tekniken och Vendela och Mikaela kom också men våran bro dampade och 3 lampor brändes sönder :/ ahh men vi måte göra klart det imorgon typ och så måste jag skriva om bron och läsa no för jag har prov imorn och matteprov på torsdag och så måste jag göra massa extra bildarbete och sen har jag typ 90 engelska glosor tills på tisdag och idrottsgrej på torsdag och det är säkert nått mer :/ jo juste man ska skriva en so uppsats om indien och kina :O OMG seriöst kommer fan dö och allt dethär är ska vara klart tills på tisdag nästa vecka och jo syslöjden ska in imorgon också ! DAMP! och så har det hänt en grej som jag berättar i nästa inlägg ;)

Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-07  |  Tid: 19:26:46

PALLA MEN ä-NDÅ!

Idag har jag åkt skridskor med skolan -.- ussh plättar med brocli! Nej men det var kule ändå med Emelie och Linn;)  Jag sög så jag satte mig på bönken och tänkte på hur dålig jag var . Aja På torsdag ska jag och emelie åka till stenungsund och köpa julklappar ;) HEhehhe :D Julklapps tipps ---> Silly bands!:D Hur najs är inte det? Har några men alla går sönder jue! Och pluss att dom är så små för dom är för små barn men ändå! :S Jag har en ny kåt-låt! Blev länkad på skype ,brunkar alldrig ens gå in på länkningar men aaa ! Den är så sjult bra jue ,visste inte ens att cheyen gjorde låtar ! :O :D --->http://www.youtube.com/watch?v=17Q4TQO1lbg:D

Har iaf beställt två tröjor.MEn det bleb ngt fel så får beställa om -.- tröögt för det har änna gåt två veckor , för en annan togg det ba 2 dagar !?:)  


söta!<3 haha , fans ingen annan bild på båda xd


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-07  |  Tid: 18:47:15

PALLA MEN ä-NDÅ!

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?

[x] egen boxer
[x] egen dvd
[vad är en video ?o.O en med feta skivor? ] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum

summa: 8

[120] säng större än vanligt

[x] studsmatta
[x] pool
[  ] basktetkorg
[  ] hockeyspel
[x] cykel
[x] pokerbord
[x] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen

summa: 7

[  ] Nitendo Wii
[  ] X-box 360
[x]PlayStation
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[  ] Nitendo DS
[  ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero
[x] Singstar
[  ] Moped
[  ] Cross
[  ] Fyrhjuling

summa: 4

[x] Mamma
[x] Pappa
[  ] Bror
[x] Syster
[  ] Farmor
[  ] Farfar
[x] Mormor
[  ] Morfar

summa: 4

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland

[  ] varit i USA
[  ] varit i Storbritanien
[x] varit i Thailand
[  ] varit i Afrika
[  ] varit i Asien
[x] varit i Italien
[  ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö

summa: 9

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygpan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil,bil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[  ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00

summa: 9

[x] har något eget husdjur
[  ] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det.
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill för det mesta
[x] din mobil har kamera
[har den det? :o] din mobil har Mp3

Summa: 5

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[  ] elgitarr-
[x] piano
[  ] trummor
[x] stereo
[x] bra sterio

summa:  7

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[  ] du har mer än 300 på msn
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x  har inte bdb längre dårå] på bdb har du mer än 50 vänner
[  ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[  ] ska snart på en konsert
[/] du ska snart utomlands
[x] du har allt man kan önska sig familj & hus

summa: 5,5


Totalt: 60   








71-90: Överklass, snobb Sluta tjata om saker, du har ju massor xd  Så inte sant! :O












Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-06  |  Tid: 21:23:05

Luciaträning

Pappas tjej kom nyss och jag fick biopresentkort och örhängen :D *gilla* hihi jag har sjuukt med läxor ;) och jag kommer typ vara tvungen att sitta uppe halva natten :O men vi tränade lucia idag och det va astråkigt :P men najs att slippa alla lektioner ;)
nu ska jag dampa glosoroch sen sy maaaaassssoooooorr på mitt syslöjdsarbete ;)

Puss -  Ida


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-06  |  Tid: 21:20:09

Malmöö

hej jag är en tjej. det rimma men jag kan i nte simma.Jag längtar tills ida fller 16 , för då blir vi rika och kan köpa mycket kaffe fikA:D heheh.. NEJ men grattis til henne!!:D<3 fast det var typ några dar sen då men;)  nu ser jag iaf på hollywood fruar :D hhehheeehehehehhwehehehe jag är ensam hemma det är lite scary :S  'men aja jag kan inte ladda upp bilder :( mer updaatering sne !;D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-06  |  Tid: 10:20:12

''''''''''

'nu har jag ma lektion -.-  Har typ inget at göra ch emelie är en tråkig korv-.-  <3 nejdå... men jag måste värkligen åka in till gbg och handla julklappar ngn dag !:D Men jag råka brätta för linn vad jag ska köpa xd hehe... Mitt hår är som en viking! Ska färga det brunt snnnaaartt!:D ajaj hejdå lill tå'!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-05  |  Tid: 21:49:58

Ritch Bitch!


3 ½ lax!

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-12-05  |  Tid: 21:44:31

bilder från i fredags

Tjena bloggen, dethär va riktigt tråkigt att ladda upp alla bilder från i fredags men det är ite ens alla men de finaste typ ;) ja kolla och njut ;)
















puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-05  |  Tid: 16:28:02

I get it!

jag hittade wadcamerabilderna ;)



Jag och min lillasyster :) okej typ sämst ljus här inne dårå ;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-05  |  Tid: 16:00:33

tillbaka

Heej bloggen, jag har typ inte suttit vid datorn alls men nu har jag fått en egen laptop så nu blir det jättemycket bloggning från mgi :D hihi. Jag har precis fixat den och det är jättelätt och bra! Det är jättecuul och den gillas verligen! höhö! jaa det är en asus ;) hihi och jag ska lägga upp bilder från i fredags snart när jag har laddat över dom;)
Men jag fattar tyvär inte hur man hittar wabcamerabilderna ännu så det blir lite senare ;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-04  |  Tid: 17:30:16

Hellueeeeeee!

Heeeeeejjj!!!!!!!!!!! IDag har jag typ sovit tills klockan 2 xd hehe... var lite trött. Nejmen igår var de bajs tråkigt , fast ändå ap kul för lite segt att vara där med min pappa likssom-.-  Men iaf eftersom det typ är en seg dag så har jag kollat på alla filmerna -eller inte alla men Nu har jag lärt mig ordningen --->

1.Harry Potter och den vise stenen
2.Harry Potter och hemligheternas kammare
3.Harry Potter och fången från Azkaban
4.Harry Potter och den flammande bägaren
5.Harry Potter och Phenix orden?
6.Harry Potter och halvblods prinsen
7. eemm typ den nya som går på bio nu ;)

Men jag har iaf Sett 1 ,2 och 3 och nu så är jag på slutet av fyran . fast jag har redan sett 1234 fast jag vill se dom sista oxå och då måste jag se alla från början ist xd heehe .... typ tix(?) aja Jag gillar typ alla konstiga saker!:O För jag är typ Kär i Jay i Idol:O FAst han är ap ful !Fast ända söt. ehehe... Och Ron o harry potter xd MEn omg det måste låta som om jag är värsta harry potter fanet xd Fast det är jag inte xd eller?Neej men fick bara lust att se allla för att jag har alltid varit så rädd för dom så om jag ser dom igen nu när jag inte är liten längre så kanske jag slutar vara så jävla rädd:D SMARTIS:D heheeheh.. Mitt hår är da,p em jag vågar typ inte färga tbx det för jag har nästamn inget hår kvar xd
FIN FIN Redigering av mig va ^^hheheheh..not


Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-12-03  |  Tid: 23:55:00

15, byxmyndig

Idag fyller jag år :D 15 byxmyndig och köpa energidricka och cykla utan hjälm ;) wohhoooo!!!! jag har haft tjejmiddag! askul skulle ha bjudit några till om det fanns mer plats men det är värsta trångt! :O men jag har typ fått 2.5 lax och massa jättefina saker som jag lägger upp bilder på imorn men jag ska fira med familjen också imorn så då blir det typ ännu mer :O haha :D sen vill jag shoppa! och min fransyska var jättegullig för hon skrev grattis till mig på facebook och typ nån annans fransman också :P jag vet inte ens vem det är men ändå :P haha Det har iallafall vart en jättebra födelsedag även fast det har vart stressigt och shit ibland men det var askul och alla frågar alltid ut mig om massa saker av någon konstig anledning :O typ ba Ida bla bla bla :P haha men det är kul för jag är den enda som alldrig står över :D *stolt* Aja nu är jag sjuuukt trött men om 5,5 min är jag 15 år och 1 dygn ;) haha! jag föddes nämligen ½ minut över midnatt ;) haha :P najs eller vad?!!?! men lägger upp massa bilder imorgon somsagt när jag har fått sova ordentligt! By the way vem vill shoppa med mig nästa vecka??? :D alla räcker upp handen nuuuu!

Pussss<33333

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-03  |  Tid: 07:57:39

Godmorgon el-utag!

El-utag El-utag Fel-ytag !  heheh... jag har tråkigt det är inga här för jag kommer så jävla tidigt -.- Men iaf Igår var det en ap kul dag1 :D <3  Och min väska väger arton ton har typ en påse med klubbpr med mig xd

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-02  |  Tid: 09:30:45

svengelska

Okej nu har jag svengelska och har astråkigt så jag bloggar lite ;) jag har vart buzy och trött så jag har intre ens hunnit sitta vid datorn ;) nu dricker jag te och min sked smälte :O den är typ ihopkrumplad och imorn fyller jag år :O fett sorgligt att inte vara 14 längre :'( men aja! jag blir byxmyndig och får cykla utan hjälm och köpa energidricka ;P hihi! By the way suger skoklans datorer för  dom har inte webbcamera! :o Och antingen ska jag få en asuz eller en mac webbcameran är roligare på mac men asuz har mer minne :S vet inte ... aja puss åhh kram <33 nu ska jag göra svenska ;) bloggar mer när jag kommer hem ;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-01  |  Tid: 18:37:44

Jeansen '

Här är dom jeansen som ser snygga ut men sitter som en apa sjunger :S :D ahahh + min hår färg när jag bara hade gjort lite slingor ;)



MIn fina städade gaberob;) hehehe not...



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-01  |  Tid: 18:28:12

-BLLLÅ ÄR FINT MEN ROSA FINARE !

hahaha jag är kär! .... i en bok :0  hahaha nej men jag har en bok som heter '' Toys For Girls'' som är fett ball ! Allt som jag någonsin önskat mg finns i den likssom ! hahha fast allt kostar över flera miljoner! :O  okej inte allt vissa saker r billiga ! Typ som smink och sånt fast allla diamanter och sånt är äkta ;9  




fatta att ha den hår fönen? =0 hahahah sexigt!

ofta inte mysig vinter bild :)

SAKNAR mitt bruna hår! :'(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-01  |  Tid: 18:08:52

Hello kitty

helluuuellulullullul! har ju varit sämst på att blogg senaste (a) så nu ska jag blogga as mke ! ;) typ minst 3 inlägg varje dag ett på morgonen ett under dan och sen på kvällen! :D Men iaf idag var bästa dan i skolan ! ;) har saknat vissa ap mke! :D<3  Men nu ska jag apstäda :S haha nej men  det e tråkigt-.- Pluss att mina Elsklings byxor är sönder! Men typ förrra veckan när jag skulle köpa likadana nya så fanns det inte kvar :( Men iaf jag hitta massa byxor i min gberob men inga snygga ! :( eller jo ett par sm är ap snygga , men dom är så där lite för stora - likssom inte baggy för det är snyggt men ändå inte tajta ngn stan där i mellan , och sånna hatar jag likssom pösiga i knävecken typ. Om ngn fattar xd hahah jag fattar tyyp inte själv så ^^ Men min nya ''hårfärg'' är ap ful men samtidigt ap bra, för jag ser extremt brun ut ,eller så är det mitt random puder :S hehe... Men Nu måste jag städa typ -.- 

haaahha  mina _TaJtA Silly bands ;)