NAMN - ÅLDER - BOR


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-29  |  Tid: 21:38:36

HEEEEEEMMMAAAAAA

nuuu e jag hemmmma! oooh e trötter ! kollllaa massaaa leskiga skräckfilmer §§§ jag vill alldrig äta svamp igen :§  DEt har vart jätte mysigt i vvik ! Har masssaaaa kriks skador ! :D happy face ! BLÅ MERKÄ! :D  och har inte haft min data en enda dag , och iinte mobilen helller  såå har inga bilder och e på pappas data , ska se om jag  hittar någraaa kuliga bilder elr ngt :§§ ska se på film snart , missar csi nu ju :( aaaajjjaaa !


HAHA KOLLLLLLA MINA ÖGON! :D

aa fina bilder från 2010 :O !1111§§§ fanns jääätte många bilder på dennna mordäna dattoren !


Videoblogg  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-27  |  Tid: 15:50:57

Videoblogg


Flisa, din tur nu ;)
Förlåt för att ljudet och videon inte matchar så bra :P
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-24  |  Tid: 20:40:09

PACKKKKKKKKAAAA 'h)

japp packar just nu ! Ska ju iväg en hel vecka eller iaf 5 dagr med ''familjen'' tooo västervik ! em och jag som e så duktig och sparat massor pengar för jag tänkte om jag får tråkigt kan jag ju alltid shoppa 'smart tjej'' finns typ 3 klädbutiker där :D SSÅååå gölligt! Fast inte för mig . För jag kommer se ut som en slas has om jg inte får något nytt att ha på mig ! Likssom att köpa några tfröjor eoch byxor funkar inte! Har en hel inköps lista ! Är verkligen i stort behov av allt just nu ! Och min väska som var über snygg gick sönder! :'/( har räknat ut att mina väskor haller i genomsnitt i 2 månader . Och alla går sönder på samma sätt -.-  Axel remms sakelisaken går av asså själva tyget på väskan , så de tgår inte och bära , det e troligen för att jag bär för tunga saker i den :! MEn asså jag suger ju på att blogga , asså inte dålig update eller så men , asså det beror nog på för vissa skriver ju vad dom gör under dagarna och när dom e ute eller visar shopping osv- men jag bara skriver masssssaaaa som kommer upp ii mitt huvvud tex dethär likssom men nu måste jag fortsätt packa och vika kläder -.- och ääääta popcorne ! Och btw så alla vet så har jag gjort sönder mina 3 stycken  iphone laddare , så kan icckke picckke ladda mobilen , men ska försöka få intenätt så kan logga skype osv;) Får typ sova utanför donken ! Om dom har wierless där !? :! )


hahahah a :'D

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-22  |  Tid: 17:28:33

mini

Varit och shoppat lite blev byxor två tröjor och en brunkräm (= Och FAN FAN jag har sätt Hp 8 del 2 ! FAN DAMP! Ongrar mig ! :'( nu e likssom allt slut , ingen mer sexig ron ,, inge mer tårar , ingen mer gla tjej som ser fram imot att se den nya , för det kommer alldrig någon mer ! :'( aja ''snyft''

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-21  |  Tid: 14:40:37

UPDATE!

HAAALÅÅÅÅ nu får ida ta och updatera , men hon e på landet så kanske har lite svårt med internät! Men jag kan berätta att jag skärde mig i knäet när jag raka benen :'(  Och jag ska hämta min lille vove på lördag och åka in till stan! Och jag har ett stort problem jag fäller hud?! :O SOm en ödla typ? :O Det e lite läskigt faktiskt :( Meeeen aja ! HEJDÅ!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-21  |  Tid: 00:20:45

haha§

asså seriöst har jag nog allvarliga sömmn problem ? =O HÖ! men spelar ingen rll villken tid jag sommnar idag ska ändå upp 8 imorgon :O Får se hur det går då .. men jag har ändrat mig pallar inte ut och springa x) AAAAAjjjjjaaaaa ska kolla färdigt på  RIO (A) annimerad barn film YEEH!  Men det e faktiskt urkul!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-20  |  Tid: 21:31:07

BLÖÖÖ!

E sjukt trött idag ! SOmmna inte fören efte fem ? ! :O haalååå? inte smart . MEn har badat och lite så idag så det e ju najs! , kollllllaat harry potter nu ! 5 gången ! ajjjjjja !  ska ut och sprina imorgon bitti ! haha får se hur det går ;)

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-20  |  Tid: 04:11:50

jag borde nog sova nu !

med tanke på att jag ska upp 8 imon =§§ men e ju fett pigg 1 :((( AJa ! ska försöka kollat på två hp !

NATTI NATTIS! ♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-20  |  Tid: 02:38:00

for a second there I thought you loved me♥

grrrrr det här kommer bli en låååång nattttt !  Men aja ,  blir harry potter igen och sen mer harry potter kan ju alltid se om dom igen ;) Ajaaaaa jag försökte göra video inlägg men det gick iiinnnntttteeeee jag kissa ner mig varje gång , prata med ida i skajp samtidigt , ochh a utan att tänka på det så blev det alldrig någon ! Så ni får väntaaa ;)


ni får en rätt så gammal bild ! Tar typ alldrig kort på mig själv längre ...? Förut hadde jag värsta syndromet med att jag skulle ta ett kort på mig själv varje morgon och sen gö en sån cool video ! :D Men    gick segt så orka intee !

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-20  |  Tid: 01:23:48

NÖRD

hahaa ajag siter och nördar bdb , kollar harry potter chattar med idisen och klippe sönder 4 par bycor ! Hur awesome? =D  Men det har blivit lite strul med en grej me ida och mig och ja jag vet inte hur  ? =( aja synd att folk ska dra slutsatser om enn fast man vet vem den igentligen e osc!!?

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 23:27:21

FÖRLÅT

Förlåt men det e min (och idas ) blogg jag tvingar ingen att läsa detta men , jag hatar verkligen emosar  eller neeeej inte alla i den stilen men vafan heter det en tjej i min förra klass som var det så att det hette 'istet '' men det e la en linje ? AH, men iaf så sjukt patetisk att sitta hemma (eller vart dom nu änn sitter ) Och cutta sig ? OCh pom man själv inte cuttar sig får man inte va med i ''emo'' gänget . Jag menar mår man såååå dåligt så finns det faktiskt hjälp! Utbildade terapefter istället för ett rostigt rakblad?'' Man dämpar den psykiska smärtan med den fysiska '' bla bla bla fega människor som inte kan stå upp för sig själva när det blir lite tufft i livet ! Jag menar vart tog själv känslan och självrespekten väg va? HA! ? Men fortsätt ni och skär i eran hud nästa gång ni ska cutta er , skär av hela armen vettja !:D Då kanske du mår bättre!? :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 23:04:47

Man bör vara tyst i duschen.

Alltså höde precis min pappa snacka med sin tjej när han duscha och man gör verkligen alltid det, eller nej inte i alla rum men i mitt rum för det är ett hål för typ luften eller nått och det är skönt att det inte går ut i hallen om man typ sjunger eller nått men lite småstörande att man hela tiden hör vad alla säger/sjunger/låter haha :P

Ursäkta min hemska datorhandstil :P
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 22:55:11

Prutt

Borde skriva om något roligt.. men vafan vet inte, BTW FLISA <3 Om du ser dethär, headern är assnygg men jag är blond :P haha pusss <33
Jag har städat mitt rum lite tom hyllan ;) haha! Imorn drar jag till landet och då kanske jag kidnappar en grannes dator eller mobilden ;)
Annars idag har jag slått rekord ;) 42 slag på 9 hål ;) 2 birdies, hihi :D

Är det bara jag som ÄLSKAR att LE? :D Okej jag har kanske inte alltid världens vackraste leende men jag älskar verkligen att le och skratta! Igår kväll gjorde jag nått asrandom inlägg men massa ord och ordet nostalgi är mitt favorit ord och får mig alltid att le ^^ Cred till Flisa igen ;) VI borde ha typ veckans tips eller något för att få folk må bättre! ;)
Puss älskar er - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 21:50:39

wanties !!!!

asså lite gal1 men dom är ju sjukt snyggggaaaa !

Der stå gryffindor  på rumpan :D

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 21:23:34

alltså!

Alla har olika kroppar ! Bara att inse och hur mycket man änn vill så går det inte att ändra det faktum att du alldrig kommer se ut som den brevid dig i kroppen , för alla har olika kroppar . Tex jag jag tycker verkligen inte om mina ben dom går likssom inte ihop med resten av mig tycker jag och så e dom korta !Men likssom what ever? Det  e ju inte som att folk dömmer mig efter mina ben ! HA! Så istället borde alla fokusera på vad dom tycker om hoss sig själva ! :D Jag äääällllllssssskkaaaaar min öron ! haha litet och obetydligt igntligen men jag gillar dom ! :D
Likssom i våras var det jätte många som ba jag måste ner i vikt till sommarn , Jaa visst om du e så tjock så det e dåligt för hälsan och en doktor har sagt åt dig ! Asså hur tråkigt blir livet om man ba nej jag kan inte gå med och äta pizza , HA? Man ska leva fullt ut och inte hindras av sånna saker . Och alla kroppar är fina på sina egna vis ju! Jag e hälldre tjock än ben smal!

Likssoom  gämför--->

Kim kardashian  och nicole rich !? Vad väljer man likssom ?
Jag väljer lätt Kims kropp! Kolla på Nicoel rich armar på översta bilden likssom !?

Jag tycker 'miley cyrus  har en bra kropp!  Sån vill jag med ha men å krävs ben förlängning på typ 20 cm ! Haaha

AAAja nuuuuu sk ajag kolla Harry Potter fast först poppa popcorne ! :D Och dricka apelsin saft favvo! :D

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 20:39:34

snälla bli min igen

asså fan jag gör alltid så här! Allt e helt underbart och så , men jag ska alltid fucka upp det! Men om du läser detta , så vet du att jag vill ha det tillbaka jag fattat hur jävla underbar du va nu .


Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 20:08:52

JÄVLA FITT DAMP!

assså har gjort ny header och på förhandsvisningen funkar det men inte när jag går in på bloggen asså wtf??!!! Ser ni den ?

före...


efter!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 17:19:03

huvveduvve

Mitt huvvud kommer explodera ! Det är som en manik som vill komma ut i min gärna :( Mennn det får den inte .
Ringde till vårdcentralen och skulle beställa tid och tanten i luren ba'' men lille vän du e ju bara en ung flicka , 13 år bara ,får du verkligen ringa hit för dina fräldrar ?'' jag ba'' jaaaa?'' Halllå bara för man e liten betyder ju inte att man e sinnes rubbad eller ngt :§§   aaaaaaja Ska nog äta snart . Sen ska jag tagga HP 8 del 1, för måste ju se den typ 5 gånger inna jag kan se del två, man måste ju veta likssom ALLT och ALLA annars e det ju ingen ide att kolla på en film i 2 och en halv timma :D  Ajjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,  jag döööör om jag inte får åka utomlands snart :!O


fett gammal bild =)

okså jätte gammal bild emelie and moi , vill ha håret fast det va ju löshår iof men att ha sånt hår irl! =D

Prince likes klubbbiis!

awesomness kladdis cake !

går inte att beskriva hur sugen jag är på sushi just nu ! :F


HElt random gammla bilder hör inte alls ihop med texten .-

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 16:36:18

Seg dagIdag vaknade jag runt 10 men somnade typ om någon timme men imorgon kommer Fia hem! :D
Borde göra nått men jag orkar inte, eller jo men jag känner inte för det :S
Okej, nu måste jag på riktigt ta och städa mitt rum och sätta på strumpor för jag fryser om fötterna :P
Puss - Ida ♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 13:23:56

danskar e heta

alla danska artister e ju typ hur grymma som helst!!!!!!!!!!!!! :D:D
ska snabbt in i duschen nuuuu(ö)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 01:50:47

I had a feeling about you

Tjajaaaaaa,flum inlägg:P ASTAGG, ASGLAD,SKITRÄDD, DÖKÄR, OINTRESSERAD, GALET, RANDOM, haah det är några ord som beskriver mig just nuuuu, HIGH ON LIFE ;D FRANSMÄNNEN kommer om 2 dagar och jag fattar inte varför jag ska planera allt, eller jo fia och matilda är utomlands men aja det blir nog bra ;) hehe Imorn ska jag städa mitt rum och damsuga osv :P NOSTALGI <3333 Mitt favoritord :P Seriöst man ska pumpa folk på underbara fantastiska minnen och så kan de leva på Nostalgi ^^ fast aja Nuuuee ska jag nog sova eller sjunga med i hela min playlist, är inte trött men ändå inte pigg typ GAL1 flummiiiiiigg :P Fast ändå KONSENTRERAD, HUNGRIG, MÄTT, ILLAMÅENDE, BUSIG, FANTASIFULL, FANTASILÖS.. Okej jag borde nog sova men alla understrukna ord beskriver mig för tillfället okej man kan inte vara nostalgi men hela min fucking (ursäkta uttrycket) hjärna är full av nostalgi :p
GROVHÅNGEL från Ida <3 Hahah skojja :P Kyss <3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-18  |  Tid: 17:55:54

outfit of the day !

aa förutom bikini då ,,


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-18  |  Tid: 15:24:09

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

RANDEN SKALL BORT! ;D Har världens groteskaste bikkini rand på ryggen :( aja , Nästa vecka åker jag till västervik , blir borta 1 veckaaaa. Undra om det är varmare där än här ? § Har tjärnat pengar (y) 1200 kronor rikare :D *happy face* NICE JUE!  aooomen randen försvinner inte av sig själv så Pussen !


Allmänt  |   Kommentarer (5)
Datum: 2011-07-18  |  Tid: 13:39:57

hahaa ?

Sola nästaa!!!!  (ö)

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-17  |  Tid: 23:30:14

Photo shoot! :D

Här är eran aldeles egna sega favoritbloggare (hoppas jag) haha, idag åkte jag hem från landet sov i lillstugan med min syster ;) och åkte hem till stan sen, fick skjuts av Flisas pappa :) Sen träffade jag bästaste Nicki :D och vi sminkade oss och gick sen ut och hade en photo shoot, fler bilder kommer sen när min kära vän skickar några till mig :P haha
Ska sluta prata och visa dessa underbara bilder som är tagna med inte mindre än en galet bra digital kamera ;) haha behövs inga systemkameror här inte :P haha


Stolt fotograf!! :D

Jag, vet inte riktigt vad som ska skrivas om bilden :P

Jag har alltid haft en förkärlek till träd,eller inte :P haha

Glad Chey

Rosor är röda rosa

Vet inte vad jag tycker om denhär bilden faktiskt... ser ju lite random ut men aja skitsamma :P

Ja där ä dom bilder jag har fått ska fixa fram fler ;) så kan jag lägga upp de sen ;) är över 224 bilder ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-17  |  Tid: 00:04:12

trööötter

wow har allldrig brännt mig s¨här mycket :D haaha posetiv tjej som blir glad av att bränna sig:S men man vet ju att det blir brunt sen likssommmmmmmmm. aja jag e fett trött men det gör ont på kroppen hur jag en ligger :(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-17  |  Tid: 00:04:09

trööötter

wow har allldrig brännt mig s¨här mycket :D haaha posetiv tjej som blir glad av att bränna sig:S men man vet ju att det blir brunt sen likssommmmmmmmm. aja jag e fett trött men det gör ont på kroppen hur jag en ligger :(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-17  |  Tid: 00:04:09

trööötter

wow har allldrig brännt mig s¨här mycket :D haaha posetiv tjej som blir glad av att bränna sig:S men man vet ju att det blir brunt sen likssommmmmmmmm. aja jag e fett trött men det gör ont på kroppen hur jag en ligger :(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 22:53:28

TANGLED

movie time trassel (y)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 14:21:39

HALIIIIIIHÅLÅ!

okeeeeeeeej jag är rätt seg idager ,,,, vakna alldeles försent , ska handla lite saker nu linnen toppar shorts osv. Och min gammla ÉLSKLINGS perfym :D Gissaaa villlken... AJa har fuldag idag :'/ Allt sitter helt fel och håret och aa allt =/ Aja what ever !24 dagar kvar tills min födelsedag nuuuuu :D:D:D:D:D:D:D:D Vill inte fylla år :'''''( vill bara ha packeten :)))) Villl  inte bli äldre , fast ändå ! )=  §§§


VÄÄääääääldigt smexig bild från just nuuuuuuu blött hår och allt ;)

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 00:26:15

cant speending life waiting to live .

blir csi miami nu sen ssooooovvvaaaa :F

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 00:03:52

BRUNA BEEEEEEEEEEEEEEN

mn knän är brrruuunnnaaa :D Och jag fyller år om 25 dagar :D TAGGGA :F    JAAAAAAG önskar mig två par välldigt speciella skor ! Och en massa kläder och penagar :S       imorgon ska jag ut ch leka på en öööööööö :O

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 21:53:04

wohaa! BLOPPIS!!

Har lite grejer som bara finns i gaderoben och i hyllor som alldrig blir använda !  Och det är ju synd !? Så jag säljer dom ! Väääldigt billigt !;) Om ni är intresserade så mejlar ni flizablomster@hotmail.com ! Om ni har frågor om tex mer bilder priser , är villig att förhandla ;)


Jeans jacka från gina , använd 1 gång en L fast välldigt lite i storleken. kosta 399:- tror jag men vi börjar på 150 så kan ni alltid försöka pruta!;)

En ralph laurent väska som alldrig använts kostat 899:-  men nu 100:- En fake LV 50:-

Addidas kofta  200:- st , (förhandligsbart) . Dock så har jag inte koll på storlekara som ni ser så är den svarta mindre änn den rosa , men står samma storlek i men typ 38-40 kanske ?


En glansig svart kofta med drag kedja , 100:- eller 75:- kanske aja,


ett par leopad skor i storlek 40 använda en halv dag typ 100:-
rosa flippflopp med liten klack 50:-


en bby rosa klänning storek 36 använd 1 gång , från gina . är inte hundra på om jag vill bli av med den då den är så gullig men vet inte när jag ska använda den riktigt =)  Men 150:-ceris (elr chck rosa) klänning storlek 38, 150:-

jätte fin vit klänning från junkyard alldrig använt onesice 150:-
Jag vet att det är sjukt dåliga bilder , men som sagt mejla flizablomster@hotmail.com om ni har frågor :)Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 11:30:43

moooolnigt värre

ingen sol ute idag , och de ska varahalv kasst väder ända till den 22 : ( aja inte så långt inlgg men updatering iaf ! ;)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 02:21:33

inte du

2.22Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 02:04:29

INTE BRA

okej detta är inte bra ! , jag har fett  ont i huvvet och klockan är två och jag var ute och gick runt hela dagen från 5 ( då jag åkte båten till dammark) till 11 båtn som gickhemm och tog tre timmar , sååå jag skullle verkligen behöva sova! Men när jag verkligen behöver ngt så går det verkligen int e:(
Jag har kommit på en sak som jag ångrar lite att jag komm på . Att det jag igentligen älskade mest är den ända saken jag inte kan få , och även om det fortfarande finns en mini chans så är det redan försent Jag vill ha det tillbaks för allt i världen .
Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 00:02:02

släkt träff

Heej bloggen! Nu sitter jag framför brasan med tjock ullig tröja, jättekallt och massa pensionerade släktingar som berättar massa vasalopps grejer osv;-) trevlig dag träffat sysslingar jag inte ens vetat jag haft :-P random?! Lite :-P om 1 vecka kommer fransmännen och fia och sen matilda;-) långtar! Saknar dom jättemycket!! Nu sa jag nått om att sommarloven känns längre om man inte gör massa saker och alla blev tysta i några sek :-P haha, men nu ska jag tända några ljus och dricka varm choklad;-) Puss och kyss, Eran Ida! <3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-13  |  Tid: 23:32:37

Anton Kouba

Tävling! Jag tävlar om en galet snygg kedje ring hoss Antonkouba.se !
Länkning till tävlingen ---> HÄÄÄR! Var med och tävla ni med ! :Dwish me luck!...
pussen Flisa'

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-13  |  Tid: 18:14:25

fel på solen?!

Blir fan inte brun hur mycket jag änn solar! :/(((((    blir typ grönaktig jue :'( MEEEEN jag e så sjukligt sugen påååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå    sushi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja ny ska jag äta en liten höne bebis = kyckling filë      :'(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-13  |  Tid: 18:04:02

SOLA !

wooh  det är jätte varmt ute!! Igår var jag i danmark , idag har jag jobbat imorgon ska jag leka med linn se harry potter ! :D  Men nu ska jag ut på alltanen och soola :D Brownie! :D Och så har jag fått pressent kort på kicks ! Vet vad jag ska köpa!!! Och imorgon ska jag fixa lite grejer på morgonen ! Aja Ska ta med datan ut och se på harry potter medans jag blir grillad :S

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-12  |  Tid: 21:53:35

Tisdag den 12e betyder Grönan ;)

Heej alla fantastiskt fina bloggläsare! :D
Jag har inte bloggat något sen göteborg, men nu blir det lite update från sthlm ;) Bra va?!

I söndags åkte jag hem till stockholm i en strån bil utan AC, men det var en galet bra dag ändå! Låter inte så troligt va? Men det är sant! Jag träffade mina två Underbara vänner Andreas och Robin när jag åt lunch :D Har inte setts på över ett år men sjukt kul att träffa dom! Det gjorde verkligen min dag! ;)

Igår skulla jag vara med Nicki men hon blev sjuk :( Krya gumman! <3 Så jag gjorde inte alls mycket, spelade lite golf med pappa på kvällen men inget speciellt.

Idag var jämfört med igår en Toppendag! :D Sov inte speciellt länge pga galet bra film (It's kind of a funny story.) Men iallafall så träffade jag min fina vän Josefin, och vi åkte till Grönalund, otroligt roligt! Popexpressen är min Bitch! <3 Haha :P På vägen hem satt en kille på tunnelbanan (som åkte förbi) som vikade och kastade slängkyssar till mig, gulligt ^^
Nu tänkte jag Glo på en film och imorgon ska jag åka till landet på släkt träff, inte så höga förväntningar, haha, kanske kan charma småsysslingarna med film elr nått xD

Det måste f*n vara obligatoriskt att skratta på grönalund!
Puss och kyss // Eran Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 10:21:02

Godermorgoner!

Heelllllluuee!!! Glader idager! :D Solen skiner , och det är lagom vart = superduper!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 23:15:44

Ikke pikke

Ingen mer läsk för moooiii! Ska inte dricka annat änn vatten och is te / saft !!! :O Mår illa av själva tanken på läsk har drukit det så jävla mycket och ändå varje gång jag dricker det får jag sån här äklig smak av ..... :§§§§ jävligt onajs!!! Aja åt presic värsta nyttighets tallriken med morot gurka obudjin vindruvor , helth girl !! :§D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 21:43:01

FLISA B.WEASLY? :D

JAAAAOO ska kolla på HP:M3 flammande bägaren nu:D ME LOVEEEE :D Har sett M1 Den vise stenen , M2  Hemmligheternas kammare med ida så har 3 till att kolla innnan onsdag då jag ska på bio och se den sista delen på den sjätte :D Tag ! Och jag ska gråta lite till nästa :') För han e så underbart söet! :''DDD Ajaaaaaa kan inte blogga har viktiga saker att kolla på ! :O
vill ha ny mobil NUNUNU!! GENAST MED DET SAMMA! HIT MED EN NU !
(A)
bara 29 dagar kvar tills jag offesielt får äta godis igen och är ganska mycket rikare (Y) :D ME LIKE!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 19:16:24

SKRRRREVV PRECIS JUE

gjorde presic ett inlägg men det foooorsvann! :OOO aja detta blir första natten jag sover hemma på hela sommarlovet .

AAAAJAAJAJAJA skulle igentligen åkit t sthlm idag men jag äär så sjukt sliten! vill typ bara sova . orkar inte skriva nå mer såööö.

haha random bild =D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 01:27:50

Musiken strömmar genom natten

Flisa har typ somnat och jag planerar för vecka 29/30, några har en fest utanför, låter härligt med musik osv ^^

Mupp bild men aja nu ska jag fixa klart och sen sova ;)
Puuuuusss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 01:00:32

NEJ NEJ NEJ

inte OK!!!!!   satt en kvart typ i gräset med kläder och kolla på vollybollen resultat ---->>>>Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-06  |  Tid: 19:07:10

Deo kittlas

Hej allesammans ;)
Vi har bränt oss lite men det är ju halvt meningen, eller iaf att bli bruna ;) Vi har fått gratis Red bull (Y) och kollat på killar som spelat volley boll grej :P
Nu är vi på toa och Flisa noppar sina ögonbryn :P Jag tror hon kommer få smala ögonbryn snart igen för det är som en ond cirkel man hittar alltid fler stån som man vill ta bort :P
Puss ida<3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-06  |  Tid: 15:16:35

lite bilder får ni oxå !! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-06  |  Tid: 14:43:09

TRÖTT!

Sliten tjej! :')
sjukt trött , har solat ett tag typ 2 timmar är sjukt brun :O fåt ny rand osv:D Satt och kolla på beach volly boll tunering grr.. Och eftersom det är sån här segel race här så e det ju massssssaa tält och snygga killar här :D    Men vi gick upp och skulle fixa oss lite , så ska typ käka lunch nu sen .-.? händer det nog ngt ! :D


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-06  |  Tid: 01:00:26

update @ marstrand!

fan vad kung det e här! Super härligt man blir brun fort som attans låg i bikkini överdel i 10 min och fått rand!  emm vii ''smet'' presic ut ur hotell rummet får se var det blir av , ska ta det lungt e fett trött . Men kan beskriva dagen lite kort !


Vi vaknade och aa åkte till marstrand komm til hotellet å så kolla vi bryggan och så , sen så börja vi spela speedbadmington mitt på gatan med typ 1 av sveriges föredetta bästa i sin ålder typ !? lite pinsamt när vi sköt iväg alla bollar på folk §§§§ Sen gick vi hemm chilla osv sen var klockan tyo 20 såå vi skulle gå och käka , ooommmmgggggg jag och ida åt skaldjursplatåå så jävla gottt och jag älskar verkligen musslor allltså !  hahah det springer halv nakna killar här :????°°°°°§§§  aja bäst att vänja sig :S Men ska hitt apå ngt mer underhållande nu så pusss updateraa i morgon ! ;D


kokko :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-04  |  Tid: 12:36:25

:D

Witam drodzy czytelnicy bloga w Polska cieszymy się, że są ludzie z różnych krajów, którzy czytają naszego bloga! : D Nadzieja to czytasz! I to zostało napisane poprawnie, dziękuję za wszystkie komentarze, miło! : D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-04  |  Tid: 12:27:29

liseberg

nu har jag precis dushat och ida e i duschen nu . satt uppe till 4 och gjorde små flätor i hela hennes hår :=0 jag har typ fått magrutor i händerna ! Men aja vi ska bara fixa oss sen drå till liseberg som sagt och typ int eåka så mycket , för vi ska kollla på lotta ,'tradition' ;) aja puss så länge :*

gullig bild från igår kväll på balkongen (((::::
vi åker hemm tilll min far idag så no more spårvagn för oss :(((((( Men vi ska typ till marstrand på hotell imorgon istället (Y) Smögen e bättre ,har ju mer affärer där och roligare folk , fast om man drar ut typ 21 så e redan alla as packade :§

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 23:40:25

snygga dreadlocks :D

Har precis varit på bio bergakungen , Bad teatcher (stavning) (A) Den får lätt 9/10 missa lite när vi va på toa ! ;( en assso världens coolaste grejj idag ! ! !!  Att vi hadde vart och ätit sushi  och och så gick vi förbi en liten affär med typ små figurer som man kunde måla och ha krik med sen och så kolla jag in genom rutan och gissa vad som stog där innne??? och det var inte justin bieber , utan en lååång man med dreadlocks !!! presic så där lagom blond/brun och han var barfota ! ;;;;;;''''ä''D glad tjej drog med ida inn och kolla och man kunde typ få rattis kurser av han ? ='O Så vi typ satt där och lärde oss måla''lego gubbar'' med han och han ba sweet ! det ända jag kommer ihåg att ha sa :D:D:D:DD:D: Hn var söööööt! aja fast lite retard han och hans killvänn (som hadde likadana armband som jag typ 20 )  hadde typ ett eget spel lag ? :§§ Och dom var random för dom visste inte vad psp var? =O little pet shop ;) SÅ nu heter idas och mitt lag det ;D ---aja tagga liseberg imon ? Ohhhhjaaa!!! :D:D     


grrr

bra man är på att redigera bilder ;) *host*


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥'
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 18:41:08

JEANSSHORTS MED NITAR GRRRR

Gjort om mina tråkiga shorts satt på några coola nitar på :D (Y) tummen uppppp!
Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 17:24:34

Nitar och lösögonfransar

Heej bloggen ;) Bättre uppdatering ^^ Nu har vi någon slags paus hemma i lägenheten, ganska skönt btw för det är gör (göteborska) varmt och kvavt. Vi har vart vid Arkaden och kompassen och jag lämnade tillbaka en tröja och flisa köpte ascoola nitar  (Y) och sen hitta vi någon spel miniatyrgubbe studio grej och vi gjorde egna gubbar men de är inte klara finns i sthlm och gbg ;) höhö.
Jag har lösögonfransar, det är inte skönt man kan inte röra ögonen hur som hellst utan att de dampar :S HA INTE DET! Sen såg vi lite av en fotbollsmatch i gamla ullevi, men bara utanför för så kul är inte fotboll, En som sålde biljetter i fredags kände igen oss också och att vi skrivit biljetter köpes på handen xD haha creepy, runt 9 ska vi på bio och se bad teacher :D Och den verkar superbra! :D

Puss hej ses senare snyggon ;D♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 12:16:04

good MORON

Vi vakna för någon timme sen och vi har ätit frukost och nu ligger vi i våran ybersköna luftmadrass igen ^^Vi ska snart fixa oss och gå ut någon stans osv :)
'

puss - Ida (och Flisa som stor medhjälp med blderna :D )♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 00:04:49

guyftry

ni får lite bilder från sthlm/gbg eftersom vi updaterat så dåligt ,,, helt obetydliga men sommriga bilderrr :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-02  |  Tid: 23:51:37

iron maiden :O

_____FLISA!___
igår var det as asss mycket rock människor i stan och vi fatta att det var typ iron maiden som spela och dom lät coola men dom är typ gammla gubbae men aja vi tiggde biljjetetter  det fick vi inte vi fick tre öl istället O.o sen så gick vi med några till ett höggt berg och lyssna på konserten , idag var vi på liseberg var super kul ! Men jag suger p åatt skriva när jag kollar på annat så ida super woman ska skriva duktigare och mer förklaraktigt!! :D (Y) --->


____IDA!___

Hejsan alla små bloggläsare ;) Igår ko vi till göteborg, supermysig stad ^^ På kvällen gick vi ut för att köpa någon dricka och så såg vi massor av människor på Ullevi och då gick vi dit, lite läskigt fr vi höll på att bli överköda och vet inte vad :P Sen stog vi utanför och försökte köpa biljetter för ca 100 spänn men det faila, så vi skrev "biljetter köpes" på våra händer och satt utanför och det var en jätteläskig gubbe som stog 25 meter bort och stirrade på oss typ 30 min och sen fick vi 3 ölburkar av någon glad göteborgare ^^ Sen kom 3 killar som ville köpa biljetter med men isället så frågade dom om vi ville följa med och lyssna på konserten från ett berg och så joinade vi och satt där någon timme men sen taggade vi hem ;) Idag Vaknade vi halv 11 och fixade oss och sen åkte vi till nordstan och flisa skulle ha en svart basklänning, hur lätt som hellst låter det men serisöt vi sprang runt minst 1,5 timme för att hitta en svart klänning xD Sen taggade vi till Liseberg och åkte massa och sen vinkade vi på skoj till alla när vi åkte lisebergsbanan  och två killar trodde typ att vi vinkade till dom, så dom typ stalkade oss aslänge :O Sen mötte vi Flisas mormor och åkte till condeco och åt hallon cheescake och drack is chai-latte ;D gillas;) Sen åkte vi hem och nu ligger vi här och kollar på spartacus blood and sand ;)

Puss hej leverpasten från eran bloggiga grej ;P ♥

sööt bild ''host''

mysigt berg vi sattt på ! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-01  |  Tid: 11:21:27

Jag undrar vad so mhänder i vår del av staaaaaannnnnn

okej nu har vi typ åkt i 4 timmar stanna precis på donken och e på väg till gbg ! :D Ska sova hoss min mormor under helgen och typ på tisdag ska vi bo på hotell på SMÖGEN (L) in my heart !!!! :D U-N-D-E-R-B-A-R-T-!   AJ A      vi lyssnar på musik och kanske ska se på en film eller ngt annnat bajs igt Q :DD :iedjopiö      PPUS FLISA )L)