NAMN - ÅLDER - BOR


Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-05-28  |  Tid: 18:47:05

Tjenis penis!

Tråkig jag är :P
Dessvärre är min helg också tråkig...
Och Tyvärr är hela stockholm tråkigt!

Detta beror på 1. Min sämsta humor (fast gillar den ändå), 2. Jag måste göra massa läxor osv, 3. Det är sämst väder.

Men iaf idag har jag inte gjort nått i torsdags hade vi Balll (Bal 11) men på inbjudan stog det balll XD

Jag, Fia och Matida :D
Va vi snygga? Jovisst! Nu ser man ju inte Fias hår superbra men det var skitcoolt och jag är stolt medhjälpare ^^
Och Matilda har gjort sin klänning, sjukt fin! Och jag... Lyckades få lösnagellim i munnen -.- Der är nästan borta nu efter snart 2 dygn:P Inte mysigt att fixa lösnaglarna i bilen och få lim i munnen XD Jag lyckades glömma uppnaren och fick bita :P

Men nu ska jag hjälpa Pappa lite ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-25  |  Tid: 01:14:08

Har nog ändrat åsikt till 50%

Jag har en åsikt som är lite ändrad... Först tyckte jag att svenska killar var så mycket snyggare än franska killar, men nu tycker jag att svenska killar är snyggare i genomsnitt, alltså det är fler snygga svenska killar men när fransmän väl är snygga är dom skitheta!
I utbytet var 4 killar snygga och i hela klassen var det typ 2 till ;) och kanske lite fler 2-3??
Men iallafall sen tänker jag på min klass, 4 snygga killar här med men resten av killarna i klassen ser ju inte fula ut, inte ens klassens 2 töntar är fula men inte snygga. När vi ska räkna upp alla fula killar i franska klassen vill jag inte ens börja men ca 10 pers och några man inte kan bestämma om dom är fula eller snygga.

Så nu till min poäng, franska killar är snyggare när dom väl är snygga men svenska killar är snyggare i genomsnitt. Men nu så är grejen att fransmän är så sjukt mycket härligare, för dom är gentlemän ^^ och dom hälsar med kindpussar ^^ grymt gulligt, så om jag ska välja så blir det nog en snygg, rolig snäll fransman ^^ ♥

Min fråga till er är, Vilken sorts kille föredrar ni? Och är det någon skillnad mellan killar från olika länder osv?

Var tvungen att skriva av mig lite ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-24  |  Tid: 19:29:28

DÖR!!!!!

jag har färgat håret , blev ingen killnad förutom på armenmen där skulle dte inte bli :( Men aja i hegen va jag på lisseber och såg på veronica magio ! Det ägde ! Stog typ längst fram av 17 tusen ?! :O  Och nu har jag presic dushat och ska se plastikturisterna snart -sååå grymmt  !! !:D  hahah juste jag hadde ingen nyckel till mitt hus idag och det  blåste och små regna så frös typ ihjäl ! :SAllmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-24  |  Tid: 18:47:47

1,2,3...

Tjaabba idag har jag lärt mig dansa vals :O :S Ärligt talat är det skitsvårt! Men jag va typ trögast i början frågade läraren 25 000 gånger hur man skulle göra :P Men sen funka det ;) nu ska jag göra läxa, har No prov imorn ^^
Jag har även köpt lösnaglar till balen idag ;)
så puss och kram - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-24  |  Tid: 00:47:33

Godnatt

Tjeena nu ska jag sova, går fortfarande på kaffet jag drack för ca 6 timmar sen :P höhö halvbra :P
Imorn ska jag till skolan (nähä?!)
Sen måste jag fixa massa läxor som jag aldrig gör :/ och vet inte riktigt XD vi ska även dansa vals för vi har bal på torsdag, måste fixa lösnaglar, orkar inte vara superseriös känner jag... Det blir väll bra ändå lxm ;)
Men nu ska jag sova och hoppas på en bad hair day så jag kan andvända mitt bad hair day linne XD
(förlåt för att jag inte har nån bild men letade faktiskt igenom över 500 webcamerabilder för att hitta en bild med riktigt fult hår, men hitta fan ingen -_- ilandsproblem )
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-23  |  Tid: 21:48:08

Jag har en bit av eric saades solglasögon :D

Igår va jag på rix fm festival och jag och nicki fick en bit av eric saades solglasögon ^^ För vi är så starka ! :D höhö
Jag fick även ett nyckelband :P höhö

Jag har även fått 500 spänn av farmor till korsika :D
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-23  |  Tid: 18:38:40

Ahopp nu råkar jag förstöra bloggpausen :P

Jag har inte bloggat för jag har mammat runt till min fransyska är sjukt trött vill sova hela tiden men jag har läxor, så nu ska jag göra dom ;)
Idag : Varför sova på natten när man kan sova på matten? :) Matprov = skitstressigt :(
Och på torsdag är det bal, taggad? nja kan inte kalla det att vara taggad.

Såhär känner jag mig efter fransmännen vart här...

Och såhär överlever jag det ;) (fuckad blandning av kaffe, choklad, mjölk osv ;))
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-22  |  Tid: 17:49:51

BLOGGPAUS!

hur stavar man till paus ? pajs ? pauws pous, blöö Men aja ingen bloggar jag tyker inte ens det e kul längre och aaaa kanske börjar blogga nästa vecka igen =)

vill h min gammla hår färg =(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-19  |  Tid: 12:47:17

BLÖÖ

ussssh sitter helt ensam i korridoren för alla har lektion nu :'( har så jävla tråkigt ! Sa typ att jag skulle till kuratorn funkar varje gång !     aja surt  för det e fett tråkigt :(                                             MEN BLÖÖ HEJDÅ!!!!!!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-17  |  Tid: 10:00:38

ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !

ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !ååhhh vill ha ge mig sommar nu nu !


SJUKT härliga bilder som e sjuk sommriga på ngt sätt :'( Och det typ e grått och blött ute nu ueek! :'(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-16  |  Tid: 22:25:50

TACK FÖR GASSEN :D

jag har importerat två bilder ifrån idag ! :D  känndes ju tomt utan bilder från dagen :'(
såg en gorilla med gittar idag ? =O random!! haha ;'D'

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-16  |  Tid: 20:11:41

MEN DUKTIG DÅ!!!!@@@

hahaha jag och linn åkte in till gbg efter skolan och stressa as mycket och vi gick änå 2 timmar tidigare från skolan för vi skull ehinna se på bio i bergakungen och så när vi stressat färdigt och äntligen var framme i kassan och skulle ge dom biljetterna - så hadde dom gått ut förra veckan ! :OOOO INTE VÄRT !!!!§§§ hahahha men vi gick och tjocka oss på donken :D Och hitta min skolavslutnings klänningen + skor + smycken ! :D happy girl ! Brukar alltid allltid inte hitta något som jag gillar och käner mig bekväm i :D Fast det var lite random för jag kunde inte stänga klänningen med knapparna över mina små bröst ? ! aajjajjajajajajjaajajjajaaj har inhga bilderrrr för har ingen data :( hohoh men nu ska jag gå och dricka mitt barr/citron vatten :D SUPER GOTT! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-15  |  Tid: 22:21:12

BLÅÅ TÅÅ!

Min tå typ ''dunkar'' eller asså man ser den att den rör på sig !? =O ifall att någon undrade ^^ hahah men jag har inte så mycket att skriva om mer atttttttt jag var i kyran idag och blev välsignad ? =O Sen så skull eman gå till ett försammlings hemm och fika oså , och då satt ejag och min mormr ( det var hon som tvinga med mig till kyrkan) vid ett bord , sen kommer det en kille typ 18 år och sätter sig läskigt nära mig =O och två sekunder senare kommer prästen och tränger sig in mellan 5 cm och börjar med värsta föredraget för mig om hämmlösa barn osv och den killen babblar oxå om sånt för han var typ prästens sån och när jag e nära kristna människor så MÅÅÅÅÅSSSSTTTEEEEE jag verkligen fråga massa random frågor så jag tror dom blev lite rädda för mig för jag hörde dom muttra ''bruttal'' osv senare HAHAHA xd  aja det var nog det mest intresantaste som hänt mig idag ! ;)
Men ni får bilder istället ! :D
dagens kyrko outfit ; d

hittttaaaaa en sak som jag fick typ när jag var 4 till håret ^^

Jag måla igår hahahaah jag har vit färg över allllt mest på bena och på min blå/ vita tå !!! hhhahaa xd

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-14  |  Tid: 11:40:43

GODER MORGONER!!

ussssh blev väckt av världens jobbigaste lilla syster ! :@  Aja har fett ont i tåen!  Nu e jag hungrig ,  vill ha melon :( Och vill shoppa ! Var as längesen jue! AJA ! Jag sitter och knarkar Om sanningen ska fram - Eric amarillo - sååå sjuk bra !!!!!!!!!!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-13  |  Tid: 22:12:38

förlåt!

för dålig update ! Men har gjort massa saker och sen när jag kommit hemm har jag int eorkat blogg -.- Menmn det har hänt maaaasssssaaaaaa saker men orkar int eskriva nu har presic kommit hemm såg att det var någon br afilm på tv gjort smotih och efter filmen sk ajag koll apå Just Go With It ! Sen imorgon så har jag inte bestämmt något men jag har stukat min stor tå och det gör baskemej ont i benet !! Och förut va jag med ALex Jesper Och feliceia och hadde grymmt kul åkte lång board ner för värst brant abacken 3 stycken hhaha . Aja nu ksa jag ta taabblättr !


min foter O.o


Snacka om att allt suger fredag 13 ! Hela jävla dagen har man typ fått knipa igen och hålla ut seriöst om allA dagar var såhär så skulle alla ta själv mord .

Bada i pol med 23 grader i idag !=D lite skillnad från alla andra dagar i veckan då jag badat i havet xd 13 grader typ =O hahahh men härlig dag ( senare när jag var med härliga)  mysig kväll!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-11  |  Tid: 23:49:12

O-m-g

herregud jag har suttit i 1 timma 45 minuter och 6 sekender och haft myr pattar överalt! så sjukt bra film ! Bra gjord bra filmat ALLT ÄR BRA I DEN ! aja e sjukt trött nu och smått ont i magen men bara för  att jag e så typ upspelt över hur himmla bra filmen var ! JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-11  |  Tid: 23:23:48

Håret blev helt sjukt...

.. Bra ;)
Hej på er ;) nu sitter jag här och vetni??! nää ni vet inte, men jag har slingat håret ;) hihi, någon blandning av ljusbrunt och mörkblondt :P Fint iaf ^^ Imorn kommer fransmännen vet inte riktigt hur jag kommer reagera men hoppas det blir bra! :D men just nu känns det bara jobbigt :/ Imorn börjar jag kl 9 och ska kolla på kabaree ;) jag skulle vart med men vi ångra oss :P Det var lite mean girls/ vs/ heroes jag skulle vart en mean girl :P hahah XD Men ändå fett jobbigt att visa upp typ 5 ggr XD
Nu ska jag fixa lite sen sova ^^ hihi
här kommer en bild och jag hoppas verkligen inte fransmännen kollar på bilden och upptäcker att jag färgat håret lite suprise och vem fan är hon moment :P hahah

puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-11  |  Tid: 21:50:39

underbar

dag! Vart en super härlig dager! Hem til moi med linn efter skolan skulle typ gjort massa matte saker osv men ickke, sen mötte vi alex och gick och badade ! hahahah dom hoppa i innan mig och så fanns det ingen stege som man kunde komma upp på ^^ jag kissa fan på mig av skratt !!!! sen börja det oska oxå !! hahahahahh aja sen så nuu ska jag se Justin Bieber . Never Say Never . omg jag kan int evänta såg 2 min och gråter redan , ,såå grymmt otroligt söt! aja kan brätt amer om filmen senare ! :D

dagens mat typ ! hahaha ifall att ni undra vad jag åt denna vackra dag! ^^

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 22:17:29

Hallojsan

Ska strax fixa mig och krypa ner i sängen ;) grymt trött, imorn ska jag hem till Matilda med Fia efter skolan och fixa tills festen på fredag och färga mitt hår :D Taggad till 1000!
Bild från Frankrike :D Jag, Matilda, Fia och Mikaela :D <3
Puss - IDa

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 22:17:28

Hallojsan

Ska strax fixa mig och krypa ner i sängen ;) grymt trött, imorn ska jag hem till Matilda med Fia efter skolan och fixa tills festen på fredag och färga mitt hår :D Taggad till 1000!
Bild från Frankrike :D Jag, Matilda, Fia och Mikaela :D <3
Puss - IDa

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 19:26:21

Nämmen titta!!!

Tadaah!!! Jag har äntligen fattat hur man mobil bloggar från blogg. Se !! Wihoo blir awesome jösses från och med nu ! Grymme bra statestik senaste asså! Aja skulle bara prova xd haha

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 13:41:22

yäääääähh

det funkirerar nue!! :D
skolan e slut om en halvtimma ! skönt ! Vill bada e sjukt varmt hära! får se hur det blireeeeeee.! Vill kkaaaannnsssskkeeeee åka till stenungsund och köpa klubbissshhh (a) bajsigt att julia ska vara sjuk denn aunderbara dagen :( 


AJA ! hahhah jag ser ut som en kines iblander :§§ hojo ! sitter i ett stooort klassrum helt själv nu och ska igentligen kolla på ngn damp film men pallar inte =S har likssom  vart på 2 lektioner idag (y) MEN WTF ! MIN MUN DREGGLAR EFTER KLUBBOR NUNUNUN!!!!!!!!! §§


världens godig het i  läsk burken !!!

världens goaste glass!!

världens godighet i pizza! (fresh !!)

SOL!:D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 09:13:19

fffiiitttttttt ssssaakkkk

alla inlägg äre borta som jag har skrivit men men :(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-08  |  Tid: 23:10:42

ooohhh shit

.. min data luktar bränt fläsk! §§
helgen har vart U N D E R B A R .lekt med linn och tältat i jörlanda och badat i storahöga cycklat 48665873687657878 mil och har blivir brownis ! härligt ! <3 mohahhah !!!! :D min fina rosa cyckel e trasig : ( hela hjulet ba slurpi slurpi go natt! :( RIP lilla fina hjul ! aja det e nästa heelt sommmar nu ju! aja e trötter så ni får massa bilder ist! ^^ 


cool girl s!! ;D


sjuk söt flicka den där lilla linnsan ! :Dveckan 27 kommmerrrr ida pida!!!:D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-08  |  Tid: 22:24:41

Jag är superkåt på snygga skor :D

Helgen har vart superskön faktiskt, brukar inte gilla att åka till landet men det va aschill fredagen va väll inte världens bästa men lördan var super! Jag, mami och Kicki köpte massor med fina blommor som vi har planterat i krukor :D och sen åkte vi till en loppis på någon skola, sen hittade jag två par skor :D och en kjol (Y) gilla :D
sen spelade jag supersmash med Max :D det är fan det roligaste och bästa spelet ever! :D <3 lite kärlek till det ^^
Idag har jag schtekt i solen och har världens rand :D Nu hemma har jag typ chillat och städat lite ^^ Och fatttaaa DOM KOMMER HIT OM TYP 4 DAGAR!!!!!!! :D (jag får inte säga dom kommer för då misstolkar Matilda det XD )

Jag och min syster <3 som knappt syns :P Btw ser ni att jag blivit lite brun ? ^^ (fast jag är ändå blekfisen nr 1)

Här är min mogna sida
Puss - Ida <3

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-06  |  Tid: 16:13:13

drar snart

Snart ska jag åka buss till landet ;) ska fixa balklänning :D och brw fick VIP inbjudan idag ^^ hihi
om 6 dagar kommer fransmännen :D

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-04  |  Tid: 22:55:56

Heej :D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva :P Ömn... ja... det är mörkt och om 7 min är det bara en vecka kvar tills fransmännen kommer, taggad er vad?! :P Nu ska jag göra läxa och imorn är det matte nationella, otaggad elr vad? :P

Lite random bilder XD andra bilden Jag och Fia ^^ <3
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-04  |  Tid: 20:55:00

:D:D

heeejjjssaannn svejsan lejsan! Idag har jag vart hoss doktorn fick en medicin mot svullnaden i bihålorna , och skulle fått någon annan oxå men våga inte ge dom mitt blod O.o Sen så åkte jag in en snabbis till Göteborg och träffa min mormor som e så snäll och köptte skor år mig ^^ ett par vanliga vita Lacost sommar skor , likadana som jag köper varje år typ , och svarta mocka hög klack älskar skor :D Typ kollat på dom på internet meninte vågat beställa innan man provat ^^ och em dagens outfit var inte härlig kan jag medela ! Skit kallt och myr pattar överallt! =O aja nu ska jag snart sova så natti nattis lingon kattis svarttis§§§§§

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-03  |  Tid: 21:18:00

Nya skor ^^

Heejsan bloggen! :D Idag fyller Matildis vildis år och hon får börja övningsköra, inte jag :( Men iaf sen  va bilden stängd så jag och Matilda drog till Skärholmen och Sam följde med med tuben och gick hem sen ;)

Jag köpte hårfärg, Gissa vilken färg det är! :D

Sen köpte jag även ett par svarta kilklackskor från Scorett :D kär! <3 Och det är vardag och fest skor super! :D Sen fikade vi och sen drog vi tbx till skolan och gick på franskamöte :D Är sjukt taggad! 9 dagar kvar! :D hihi :D

Nu ska jag göra duscha och göra läxa ^^ Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-03  |  Tid: 12:23:26

är tahhad

ja är så sjukt taggad !  till sommaren! komer bli grymmt brutalt bäst! Och den ska tillbrigas med BARA härliga personer och till stor del med idisen <3, :D Det blir Pride i år igen ofc! Och Way out West! oooh Hultsfred !Och det är bara det som är bestämmt nu ,! Men blöö tänk om det händer ngt bajsigt att det inte går ,afan får lova mig själv att gå vad som änn händer ! Så nu har jag lovat . Aja ska nog feta mig och äta glass igen och kolla på vm (haha min förkortning)  ^^ och imorgon såååå kanske jag sk atil skolan få se om jag ska till doktorn -.- vill inte :( åh jävlar min data skriver av sig själv! :O creepy !!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 22:15:46

Min skolavslutnigsklänning :)


Fast mycket finare irl ;)
Har pratat med flisa nyss jättelänge och planerat massa osv <3 saknar henne asmycket! typ sportlovet senast :'( men snart ses vi! känner att denhär sommaren kommer bli grym! :D
Och om 10 dagar kommer fransmännen :O Döööörrr!
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 19:46:52

ladidadidaaa

veronica mars - ben & jerrys - soffan - härligt -
Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 11:42:52

-

God morgon! Jävlar vad jag är trött -.- har iaf duschat precis ! Och aa ska nog äta ngt fast nej . Jag knarkar Hej Monica . Högsta volym !  aja nu ska jag äta mer tictac ! Älsklings grejsimojs!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 04:08:48

uukk

hej jag heter flisa och jag spydde precis . Så alla vet.klockan är 4 och mitt huvud har öppnat sig på mitten och blivit tömt och ersatts med en hjärnboll med piggar på . Go natt =)Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 02:32:58

NU JÄVLAR

nu ska det hända saker orkar inte ett år till , ett år till i en stad där allt står still jag klarar det inte kommer bli lam , helt grå och tråkig som alla andra. Jag måste MÅSTE åka härifrån till nån stans där allt är härligare enklare inte så jäkla kompleserat och besvärligt . KAn inte alla bara vara glada och lyckliga ? Nej det går ju inte att ändra andra , och ändra sig själv ? NEJ , aldrig dör hellre! Jag har insett en sak , alla mäniskor är likadana , här. I göteborg, man måste va på ett visst sätt för att pass in . Det finn s likssom en mall, man kan vara långt till höger eller vänster högt upp eller långt ner . Likssom som om mallen är Sverige man kan vara vart som hälls inom den mallen bara inte för nära kanten . Men usa, den ''mallen'' den är både bredare och högre - Så där finns det fler sorts människor tänk vad olika dom är från skillnad till oss . Och dom är så olika varandra och och ändå är det likssom ett, . Skulle kunna skriva en text som tog flera timmar att läsa , men nej- för vem som ens läser den kanske håller med fullt ut och förstår precis eller tycker det låter helt idiotiskt och fattar inget . Men vare sig dom en tycker så spelar det ingen roll , det gör ändå ingen skillnad. För det här är MIN åsikt det är så här JAG känner  , och INGEN kaan säga att det är fel eller att det inte stämmer för det gör det . DEt är bara så enligt mig . Och alla har sin åsikt det är bra och alla kanske inte har lika starka åsikter och blir lätt påverkade men alla har en även om dom inte vågar stå för den fullt ut. Och jag tänker himmla mycket hela tiden . Så jag tror jag vet varför jag tycker / känner så här . JAg är helt änkelt rädd för att bli gammal . Inte 20 eller så jag längtar värkligen dit, men likssom jag är rädd för att bli 15  eller inte rädd men jag tycker det är smått sorligt att ''barndommen'' går så snabbt så man själv inte hinner med jag e alltså oroliga att jag inte hinner leva fullt ut och hinna med det jag vill göra och uppnå det jag vill. Älskar mina vänner. Men e samtidigt så trött på att man alldrig verkligen kan lita på någon. Hadde jag vart någon annan så hadde jag inte ens litat på mig själv för man kan inte lita fullt på någon . Och det är inte konstigt för vi e bara människor och det e så det funkar bara lite olika på alla . Jag är rätt nyfiken på hur jag komme rvara när jag blir äldre . För hela tiden formas man till den man blir om några år . Det beslutet man gör idag leder till det nästa man gör imorgon och så funkar det ju med typ allt . Liksom dom jag valde att vara vänn med i förskolan tänk om jag hadde varit vän med några andra då hadde jag inte ens suttit här och skrivit detta just nu.Det e nog därför jag e lite orolig , ussh jag tänker nog lite för mycket . Undra om någon ens har läst hit ner i min välldigt djupa  text för isåfall är det en välldigt gullig människa som kanske är rätt så lik mig eftersom den har orkat läsa så här långt . Det finns två saker jag kan gråta över bara så där , så fort jag ser det . Det är en låt eller ja + en musik video. Och jag vet / förstår inte varför just den, men det e nog för att man ser så tydligt hur stor skillnad det är mellan värde på olika människor. Och att det finns mäniskor som har mer makt att dom faktist kan hjälpa midre lyckligt lottade mäniskor .  Mycket människor här hehe. Och sen om jag blir helt lycklig inombords likssom om det har varit en skön dag man e på ett ställe man gillar med människor man älskar och allt bara är så där skönt man likssom känner inget , inget tvång på att vara på ett visst sätt eller så. Och man känner sig helt ljummen . Och det blir helt tyst och man känner att alla andra också fått denna känslan och tanken på att senare ska man gå hem till sig i sitt egna hus och sin egna säng och sin familj. Låter lite fånigt, och det kanske det e men jag sitter inte och skriver denna texten i onödan utan den e bra för något/ någon det är bara det att ingen vet varför änn. Men när jag jämför mig med något annat (villket inte händer ofta)  så jämför jag mig inte med kompisen brevid , så småsint är jag inte , jag tänker på kanske dom familjerna i kanske Japan  eller Haiti . Det kan vara en tjej som är lika gammal som jag  haft en familj som jag och vänner som jag kläder skor mm, men helt plötsligt så vänder allt hon sitter där utan något hennes familj dör ,hon har ingen stans och ta vägen och inte ätit eller druckit rent vatten på flera dagar hon kanske tilloch med hadde en hund men den är borta och hon vet inte ens om den lever . Och dett aöde hadde hon ingen anig om att det väntade henne , hennes liv hadde vart precis som vanligt tilshelt plötsligt den här saken inträffade . Och hon visste som alla andra att det redan fanns sånna här barn. Men det tänkte inte honn på när hon satt och hjämförde sig med alla andra och tänkte själviska tankar som vad hon ska köpa för ny hårspray etc . Och när jg tänker så så är det så jävla pinsamt . Har ust att ge bort allt jag äger förutom dom jag älskar för att det ska bli bättre för nån någon stans i världen, spelar inte någon roll till vem var vad eeller varför . Men tänk den känslan ,åste väll ändå kännas bättre änn att ha köppt något onödigt till sig själv eller likssom till någon annan . Likssom ett tuggummi paket , istället för att köpa det för 20 kr kan man ge det till någon mer behövande för att dom ska få en 1 dags längre liv. Och jag säger inte att man ska låta bli att köpa det där tuggummi paketet till sig själv för det gör jag jätte ofta men varje gång jag gör det så får jag en sån här sorts tanke i huvvet .  Även fast det inte märks på mig . Fas även om man hadde märkt det i verkligheten så hedde jag inte kunnart gå och ge 20 kr nånståns för det finns ingen som tar emot tjugo kroner att flyga till Haiti eller JApan för att rädda nånns liv. Aja e jävligt trött nu har ingen bra koll på vad jag igentligen skriver så ta det inte allt för seriöst , eller jo ta in det riktigt ordentligt och tänk på det noga !  Och jag tycker jag är välldigt modig för att jag våga skriva den här texten eller modig kanske mer stark eller själsäker för utefrån den här texten kan en männska dömma mig helt och hållet man kan tänak att jag är helt koko eller att jag är modig.Och det är upp till var och en men vad man änn dömme rmig ifrån den här texten så är det helt fel.


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 00:40:37

grrrrrrrrrrrrrrrr

kaffeee e hett! rawr hahah skojja men jag har drukit typ 2 liter kaffe håller på och kissa ner mig ju ! hhaah skakkar lite rANDOM  men jag har asa mycket feber osv och kötelinflamtion men blööö borde sova nuuuuuu nuuu nu!! och sluta dricka kaffe! O.o aja men värsta najs jag får inte gå på roskilde -.- för aaa min mamma är retard , men jag får typ gå på alla förutom den ! :D erkänn härligT!!!?  Så blir typ Peace and Love , men lite svårt bara var man ska bo =( Men min släkt bor typ precis där så , och sen hultfredsfestivalen och sen typ alla i gbg och antagligen massa i sthlm ! :D :D:D::D:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D NAJS!!!!  men likssom pip, way ot west öland landskrona karevalen min sommae komme rbli bäst!! :D:D:D:D:D och jag e så himla kissi nödig nu så jag vet inte vad jag ska göra ! :D:D:DD:: antagligen gå och kisssaaa :D ^^smart liten flicka ! men fatta hur rik jag måste bli! Måste få 20 000 för att kuna gå på alla festivaler jag vill! xd hahah jag får la jobb apå en jordgubbs plockning NOT! mohhahahhah :D aw jag börjar snart gråta av gladlighet! Fast det e likssom bara 1-2 månader kvar till dethär härliga börjar !!!! :D :D :D  :D :D : D TAGGGAAA!!!!?? OHJAAAA!!!!! :D :D :D : D asså jag måste hyra en vuxen människa som kan leka att den är  min förelder och så jaa för jag e igentligen för liten :( :'( snyft ! :( Men det löser sig alltid ! ;) Om det behövs så byger jag en fågelmås och flyger dit jag ska !!! :D:D: :D D: D:D D: D:D: D:D:D D:D D: : ED :D :D :D  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ^^ -.-

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 00:03:33

a-w-e-s-o-m-e

trött flicka inte orkar skriva mycket. världens bästa , träffat nya roliga människor, druckit världens godaste citron dricka, shoppat,badat hemma trött sjuk feber dör . SÅ det var la min helg det ?  ja i stort sätt e iaf sjukt trött kan ba säga att Helsingborg och Helsingör är dom bästa staderna  i hela sverige/damark helt UNDERBART! Och jag ska fan få med ida dit för hon är sexton! snart.. Och i dammark får man göra mycket roligt då! hihihihhaihdkjfhkrhgwvjvv (A) Iaf så tycker inte jag att det e valborg denna helg så det är valborg nästa helg ! Då ska jag göra en egen brasa och ett eget land som man firar alla dagar i !  Men helgen har var värd, först lite segt sen helt super och aa ! Ni får en dagens outfit men ingen facelook för jaa det bara blir så.=DAllmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-01  |  Tid: 23:57:39

Jag suger och spyr


Denna kväll tänkte jag göra läxor men har ju failat, men jag har hittat 2 par assnygga kilklackskor som jag starkt funderar på att investera ;) fast känns lite knäppt att köpa mockaskor nu men såå fint ^^ och ja sen ska jag fixa hårfärg och göra blonda slingor ^^ kommer typ bli blond men inte platina utan snyggt och slingat och ni fattar ;) ^^ höhö
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-01  |  Tid: 20:52:39

Tja

Hej på er, imorse vaknade jag runt kl 7 av sol och att sofi hade i princip hela täcket men sen sov vi vidare till typ 9 sen drog johanna och så fixade resterande (jag, sofi, jossan, petra & nicki) Valborg va asnice vi möttes vid tunnelbanan (+ Matilda)  och drog hem till sofi och lämna våra saker, sen gick vi till pizzeria speder dam och delade på pizzor och en stor cola ;) Sen hem till sofi igen för det va jävligt kallt :/ 11 grader, vi chillade där typ en timme och spelade nått spel och jag och matilda .... vann :D :( men iaf så drog vi till elden runt 9 och letade efter fia men faila  XD sen träffade vi Malin så hon hänka ;) Sen kollade vi på asfina raketer! :D sen drog vi till centrum och köpte godis och sen påvägen hem till Sofi träffade vi Fia typ 5 min :P
Hos sofi hade vi böghög, och korde sanning konka och hade sms roulette och köka godis ^^ Vi sörjde även gratisdelen av spotify, jag kommer fan dö har lyssnat på vissa låtar 2 ggr :O och på 1 månad :O fatta att jag kommer dö grovt! men jag får väll köpa spotify ^^
Jag har även spelat golf med pappa idag och på 9 hål fick jag 48 slag en gång ^^ hihi grymt!

NU kommer bilder jag lånar från Nicki från Valborg ;)

Vad tycker ni om mig i mittbena? :) ^^

Matilda är FRISK :D <3


Massa bilder ;) sista är innan lite facelook :P ^^
Puss - Ida♥