NAMN - ÅLDER - BOR


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 23:07:47

hahahha

NEJ IDA KORV HAR INTE SLUTAT BLOGGA HON E BARA LITE SEG PÅ DET JUST NU ! HAHA SÅ FLISA KORV BLOGGAR ÅT HENNE SÅ DET BLIR DUBBELT SÅ MYCKET INLÄGG! :D  DET E DET SOM E SÅ BRA MED ATT VARA TVÅ PÅ EN BLOGG MAN BEHÖVER INT EUPDATERA SJÄLV 24/7 ALLTID FÖR DEN ANDRA KAN GÖRA DET ÅT EN ! SMART VA?! =D AJA nu ska jag sova , och jag tycker alla läsare har vart duktiga på att kommentera idag !

Allmänt  |   Kommentarer (4)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 20:48:10

gulguiigullgull

Idag köppte  jag et bar gula byxor och ett par skor 8y) Härligt ska beställ alite saker från internät sen oxå :D ajaj jag e trött . Omg min syrra e snäll hon gör armband till mig happa girl! :D
halsband jag köppte igår?

Allmänt  |   Kommentarer (13)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 09:39:54

HÅR HÅR BARA HÅR

hhaha kola på bilder kommer ihåg att jag tyckte mitt hår var jätte kort fast jämfört med nu så var dte ap långt ! :O


LÅÅÅÅÅÅNGT OCH FINT :)

nu e det så här kort :(

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 09:21:07

!:D!

eftersom jag har tråkigt och inget att göra så kommer jag säkert blogga 24/7.  Så nu sk ajag göra en Hiss/Diss (Y) (N)

Tjejer som står för det dom tycker, det e så enkelt att sänka tjejers skälvförtroende så man ska stå för sin åsikt ävem om det gäller vuxna eller mindre änn en själv.Fast sen e det ju så att tjejer har starkare psyke änn killar och killar är oftast starkare fysiskt. Sen så hissar jag sommaren och alla härliga grejer ghotia pride och massa mer. Sen så e vintern snart över och då blir man ju happy när man ser solen lite bara ! Och om man känner ngågon med mindre självförtroende änn dig själv så kan man alltid säga positiva saker , och var aextra sosial mot den personen så det får en kick av själförtroende för de kan alla behöva ibland, och inte bara tjejer utan killar också!


Okej jag har rätt mycket att dissa . Könsdiskrimination! Det är så lågt och moget av folk att ha köns delning på arbeten i skolan av fröknar från andra vuxna och barn.Likssom be villken kille som hels att tänka på en tjej - då tänker dom på en tjej med långt hår  - sen kommer antagligen bilden rosa upp. Och varför? Jo för det finns sånna svin som tycker det ska vara så .Att kvinnor bara e assesoarer att förgylla till varon med, som dom först charmar sen försöker få dom att tilsfredsställa sig själva.Fast det finns ju könsdiskrimination åt andra hållet med starka kvinnor som kämpar för att förnya sveriges sammhälls betende.Vi lever ju i ett välldigt fritt och moraliskt land så hur kan det komma sig att svenska folket är så efter på den fronten? Det är absolut inte okej.Jag ttror inte ens att vissa kvinnor upplever situatioen som andra det är för dom e vana dom vet inte annat eller så vill dom inte accseptera att det e stor skillnad om man e man eller kvinna i dagens samhelle! Uppna ögonen brudar stå för era åsikter!

Sen så dissar jag folk som inte kan stå imot vuxna , vuxna är faktiskt bara lika mycket människor som oss ! och varför ska det vara okej om en vuxen säger jävla unge och om ett ''barn'' säger jävla kärring . Man sk ainte bli oretvis behandlad för sin alder och om man i läget har mindre makt position. Folk som utnyttjar sin maktposition är sånna människor som igentligen inte klarar av att ha så mycket makt så antagligen utnytjar dom den eller så förstör dom för andra, fast om dom gör det så är det oftast att dom är en person som inte är så säker i sig själv. Och då är det igentligen bara synd om personen.Kan ju inte vara lätt att gå runt och känna sig låg hela tiden.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 08:54:10

usssh trööööt

g e eså jävla trött så nu anar inte ! :O E pappas jobb och det e bajs tråkkigt sk aköpa bycxor 8y)  asså prince eså sjukt söt! Han ligger i mitt knä med huvvet på data bordet elr vad det heter :)

haha flisa kines blomster 'Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-28  |  Tid: 01:04:53

du e guld värt

OMG ! Ofta man inte blir sugen !!?? =O Shiet vad god den ser ut typ jag och emelie som gjorde den ngn gång i hemkunskapen men självklart så förstörde jag den med blera liter vaniljpulver xd fast den blev iaf fin ! :D

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 20:40:22

Jag kommer !

JAg ffaaaaaaallllleeeeerrr llalalalalal .. ahahahah
hit aing ajeans idag så blev väska istället (y) aa eftersom inga bilder längre existerar så blir det la repri sigen !
(har låne data ) omg min låne data e typ me trasig alla mac datorer har ngt emot mig "! :O aja    MEnnnnn  usssh jag hatar att bogg amen  man måste ju få pengar från ngn stan xd hah anej men jag ahtar det inet ba att det e segt at vara beroende av internätt xd       ussh villket konstigt inlägg asså jag har gjort typ 4 seriösa inlägg och när jag läser dom blir jag rädd ! Det e så inte mig att var aseriös känns det so m x daajaja  Jag MÅSTE Lägga upp the serius inläggsen igen  ! :D:D för jag typ skrattar ihjäl  mig hur fan kan man ta ngt så seriöst ?:D:D

RUBRIK

saker som är viktiga!
att nu ska jag blogga och det är likssom viktigt tycker jag då alltså att man håller bloggen updaderad flera gnger om dagen men tänk då på barnen i afrika!? hallå dom tycker det är viktigt att få leva en dag till! och här sitter jag med min appel data i ett stort hus i mitt egna rum med massaa kläder och en egen tv och massa saker just nu så känner jag för att skänka bort alla mina saker till stakars barnen i afrika kan få mat i ett helt år typ ! Tänk om alla i hela världen skulle ge 2 kr i månaden till barnen i afrika då skulle det inte finnas några fattiga barn i afrika längre oh då skulle man inte behöva ge 2 kr imånaden till fattiga barnen io afrika !:O fatt aom att jag var den ända som fick bestämma i hela världen så skulle allt vara as bra!!! :D faktist!eller inte bara jag för då skulle det ju vara
diktatur och det är inte bra! Så istälet för att vuxna skulle bestämma så skulle alla barn få bestämma istället ,Men det skulle inte vuxna tycka va realistiskt.Men vem bestämme rvad som är realistigt elller inte?! Varför är det vuxna som bestämmer vad som är realistigt?! HÖHÖ för om dom nu var så smarta så skulle det ju absolut inte vara några fattiga barn i Afrika?!!!!JAg har faktist empati för dom barnen!Och däeför är jag fadder till ett litet barn iParktistan!:) Det borde alla vara!;)

ALLTSÃ¥!? HERREGUD

Det här med valet asså?! seriöst det finns typ hundra partier! Vad ska man välja ?Inte för att jag får rösta då men,Men det borde alla få gör typ från att man börjar högstadiet iaf för då märker man ju av sånna saker som rör saker som hur tidigt man får betyg vad för sårts mat man får i skolan nerladdning från internät saker som jaa men nästan allt för herregud sklle kunna skriva hur mycket som hällst men jag försöker göra det kort,dom som är ''unga''
typ som jag då många som är 13 och uppot skulle tycka det va as najs om alla fick köpa sprit och tobak och så men inte jag för alla som är''unga'' vfr vill dom supa och röka igentligen? Jo för att det är kul?Nej det är för att man inte får!Då vill man ju likssom om det finns en sorts godis och ens fräldrar säger att sån får du inte äta då vill man ju bara smaka på den ännu mer!Som med alla dom här olika energi drickorna!Vfr har det inte varit åldersgräns på dom innan?Nu är det ju 15-18 års gräns på dom.Förut när det inte var någon aldersgräns på dom så brydde jag mig inte om dom men sen när det komm åldersgräns på dom och mina fräldrar sa att jag absolt inte fick dricka sånn då ville jag jätte gärna smaka!Så jag köppte typ en varje rast,visst dom är super goda men vfr har dom gjort så stor grej av dom?Dom kan ju lika väl göra ngt som smakar likadant och skriva LÄsk på förpaknigen och det skulle inte bli 15-18 årsgräns på dom och även om dom smakade likadant som energi drikan så hadde jag hellre köppt en Red bull!?Samma sak med rökning! Båda mina fräldrar röker.Och jag har alldrig tänkt spesiellt på det,Men sen var det massa ''barn'' som börja hänga utanför Jörlanda som stog och rökte och mina fräldrar såg det och sa till mig att jag alldrig skulle börja röka att det var farligt och dumt att man blev beroende och skulle spy om man prova.Då ville jag prova,innan hadde jag inte ens tänkt på det men bara för att dom sa så så ville jag se om det värkligen va så.Jag vet inte riktigt varför kanske för att provosera eller för att visa att jag minssan inte skulle bli beroende eller spy bara för en lite pinne med rök i?
Aja hadde bara lust att skriva av mig lite Och jag tycker värkligen det är larvigt med åldersgräns på vissa saker varför skulle inte vi klara det bara för att vi är ''barn''?Men på vissa saker är det bra att det är ålder gräns på tillexempel alkohol,för om man är ung och är påvärkad så kan man nog inte ta lika mycket ansvar för vd som händer likssom om en 30 åring blir full inne på stenungstorg så kan ju han ta sig hem på ett elr annat set han/hon har antagligen bil laddat bsss kort och mobil,Men om en 13+ åring blir full inne på stenungstorg så kan va fan vad som hällst hända ,likssom man kanske har ett buss kort men det är inte laddat med pengar man vet lite sämre när och vari från bussarna går man kanske sätter sig på fel buss och hammnar inte vet jag mitt i skogen någon stans elr så har pengarna på mobilen tagit slut och man kan inte ringa + att det kan komma en gubbe/tant i en bil och fråga om man vill ha lift och man vet inte bättre än att säga ja för man ser ingen anat sätt att ta sig hem just då och så kanske man blir vålldtagen och så släpper den persson av en någonstan där man inte vet vart.Men annars som energi drika så tycker jag att det ska vara 40+ förbud på för det är inte bra för hjärtat när man blir äldre,så det borde man få köpa men inte dom.Lite rättvisst får det allt vara!;)
Hhah vet att alt är lite felstavat men jag är så trött så orkar inte bry mig.Men håller ni inte med?

Omg fattar ni vad jag menar serius moments hhaha jag skrattar fan åt mig själv ! :D
Ja e inte fejk?O.o bekräfta  ngn?

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 13:09:52

Jag har ingen koll

jag kan int ekomma ihåg saker typ ? =O Asså det efaktiskt lite läskigt ! Eller jag kan komma ihåg allt någon har sagt men inte när likssom igår känns som för 3 månader sen :O iaf så hitta jag världens goaste cover på youtube ! Så jävla sköna killar dom e ''seriösa'' artister ! :D hihih Men dom e ju as balla!!    -->CoolaKillar!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 10:57:59

OMG

herregud nu måste vi blogga sjukt mycket om vi ska ha 1111 inlägg de 11/11-11 för det elite ballt ! :D Så jag sk aringa korven och berätta detta coliga saken ! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 10:53:55

cooolighet

ska bara berätta att klockan e typ bara elva och vi har aaaap många läsare det esjukt asså ! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 10:42:07

Goder morgon !

Jag typ vakna 9 men jag e taggad på att handla xd
Så jag ska snart åka till TOrp (y) Najs ! Igår så prata jag i skype med emeli ei minst 4 timmar ! :O Jag tror vi skrev en låt eller så har jag drömt det :S Aja Mina hundar var über snälla dom sov ,eller a dom gick och gömde sig under min säng för jag skrek typ ?! :s Men det e typ as läskigt att bo i skogen och vara ensam hemma , för min ''vakt'' hundar skäller om det blåser förbi ett löv och varje gång dom skäller så tror jag att det e en mördare !  :( Aja Men asså jag sökte på mig själv på google och det komm upp en massa gammla bilder som jag inte ens har kvar en (y) Typ en med hundra olika hårfärger på det e lite random :D

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-26  |  Tid: 17:52:31

vaarföööööör varföööör

bloggar inte ida? :O Oj hon kanske har dött? Inte bra måste genast undersöka detta fall! O.o
Ni kan få en vacker bild om ni vill :) iaf så har jag hört att det e en läskig liuten människa som e kåt på mig lite fööööör mycket ? :O Om ni förstr? =S   HAHAH JAAA MEN det får jag kolla upp !! det e ngt fel på blogg.se :S ajaj
bilden e sen typ första dan i sjuab D xd

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-26  |  Tid: 11:21:27

BLÖÖÖÖÖÖ

Jag har tråkigt det e typ ngt fel på vädret för det e för halt! Det går inte att gå någon stans! Och jag som vill ha cheesburgare nu! Jag fick äta frukt sallad istället !! :( Fast den var med go! ; )Iaf så gillar jag strumpor! Det e ädå rätt coolt hur många olika strumpor det finns i hela världen! Nästan alla har la mer än 30 par strumpor täng om alla i hela sverige gav 1 strumpa till africka!! Då hadde dom inte behövt gå barfota! Fast det e ju iof varmt där då men xdhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjaaaaaaaaaaageeerttttttrrrrrrrööööööööttttttt xd

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-25  |  Tid: 20:48:15

REPRIS

ussh jag ska vara hund vakt imorgon :( Men aja jag har fått skor och strumpor och halsband och armband sen ska jag få nya byxor och parfym sen på måndag äre studie dag då ska jag köpa väska och se på bio ! Fast jag har lite feber nu såååå jag vill inte bli sjuk -.-  Och jullan om du läser detta så ska vi rymma till örebro ! För Örebro e coolt !! :D Aja och om lin läser detta förlåt men alla sa att det va så :'( iaf såååå har jag bara tre bilder på denna data så det blir bild i repris! :D Aja
CCOOOOCOCOCOCCOOOOL TJEJ HAHAHAHAHAHAHAH

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 22:35:15

ment to be

Jag e trött ast jag kan inte sova :( Aja go naaaatttt!!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 18:25:57

Tuggummin.se

Nu har jag gjort som många andra att gå med i Tuggummin.se ! :D OCh jag måste erkänna att det verkligen funkar! :D Super bra sida har bara varit medlem en dag och har redan fått en massa poäng! Hoppas alla söta läsare går in på sidan så jag får ännu mera poäng ! :D Som sagt Tuggummin.se = BRA! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 17:30:36

långt telfonsamtal :P

Okej ska uppdatera lite här eftersom jag ändå inte har nått att göra just nu :P Jag och flisa har pratat i telefon typ aslänge XD först 20 minuter sen en timme senare 25 minuter och sen tog jag hemtelefonen ist och pratade över 1 timme och det är ju typ 2 timmar XD haha XD Men det är typ asmörkt nu ser typ ingenting XD haha men ja nu ska jag typ äta nått är ashungrig lixom XD
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 15:54:32

luitoypuiåo'iuetuwydfughij

Hej gullegullegullegull   jag pratar med idisen_jgkuir7e6w7:D hon e hostig och snorig och vill ha legins med ärtor.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 13:14:13

lättja :P

Har brist på saker att göra så gjorde ett libresse-test vilken synd man är genom att den kollar vad man har skrivit på sin facebook profil, jag fick lättja och det betyder typ att man gör så lite som möjligt :P haha det stämmer ganska bra på mig XD jag är almänt lat liksom XD

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 12:34:38

Nu är ni förmodligen på lunch i skolan...

Men jag sitter hemma i soffan och hostar skitmycket... hostade tills jag spydde men hade inte ätit någonting förutom en minimal kant av en voffla typ som en sockerbit och hostmedicin men aja imorn är jag bättre för det måste jag ska ju göra klart våran låt ;) ni kanske kan få höra den sen om vi spelar in den :P Men ja.. har druckit en kopp choklad och ätit lite vofflor efter det och nu är det lungt ;) ska nog äta en frukt snart :P
fick inte tag på flisa igår men ska försöka idag igen ;)
Redigerade en gammal bild också och jag har bestämt mig att jag inte ska bli blond kanske slingor men inte helt blond (och inte som förut när jag skulle ha slingor men fick hela överhåret)

Puss - Ida ♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-23  |  Tid: 18:55:18

Tjena sverige

Har precis ätit middag och kollar på tv vet inte om jag ska stanna hemma imorn kan göra klart labbraporterna då och dessutom är det inte så jätteviktigt imorn;) och på fredag är det asnice börjar halv 10:D men ska försöka ringa Flisa babe nu XD du svarar inte :P men iaf det är bara 1 vecka kvar nu tills jag åker men jag vet inte hur jag ska komma till bromma men jag får fixa det ;)

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-22  |  Tid: 20:18:46

46 frågor när du har tråkigt

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? typ 180 kr :P
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Men alla i klassen typ

4. Hur lång är du? 1,63
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Salt
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:"I detta läge"/"I detta läge" quote Lars. Vi borde lätt fixa en remix till kabaren!
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Beror på med vem man ska snacka med och om det är mycket saker eller lite saker att säga;)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? typ 30 min sen
10. Icke godkänt i något ämne? Nee (A)
11. Mvg i något? Teknik och bild (A)
12. När vaknade du idag? 20 över 6
13. Vilken är din favoritplats? på sommaren överallt med de bästa ;D
14. Vilken plats föredrar du minst? Uhh spökhuset på grönan :O
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag typ 25 :O shit va gammalt!!! ömn, jo typ har en kille och vi bor tsm och kanske utomlands ;)
16. Hur stor är din säng? vet inte :S
17. Vad sover du i?  Olika men typ T-shirt och trosor eller tights och nån tröja om det är kallt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 huvudkuddar och sen 6 andra XD
19. Var har du bott/bor? Stockholm ;)
20. Tycker du om kinamat? jadå ;)
21. Tycker du om kaffe? kaffe latte och cinnamon gillas ;)
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice
23. Kan du spela poker? nej glömmer bort hur man gör efter varje gång :P
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej men min syrras fröken gör det :S
25. Vill du ha barn? Yes
26. Kan du några andra språk än svenska? ahh ;P
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? beror på men havet är läskigt med maneter och krabbor och alla saker :O
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
30. Äger du dyrbara smycken? kanske nått guldsmycke som ligger och dammar :P
31. Kan du rulla med tungan? OFC!
32. Vem är den roligaste människan du känner? Jadu flisa kanske :P

33. Vad har du för ringsignal? sony ericsson
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? japp
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Fluffiga filten ;)
36. Vilken var den senaste boken du läste? typ... bryta om tror jag att jag läser :P
37. Dansar du i bilen? nej? :S
38. När var du i kyrkan senast? lucia
39. Piercing? nej men ska få i naveln efter sommaren
40. Har du någon tatuering? nej
41. Har du provat droger? nej
42 Röka eller snusa? om jag ska göra det eller om andra? :O båda är asäckligt iaf!
43. Har du pojkvän/flickvän? nej, jag är singel och sökande XD Hahah internskämt Btw jag har chattat med elov och beny på msn för aslänge sen XD
44. Vad är ditt mobil nummer ? det vill ni allt veta ;)
45. Vad ska du göra ikväll? ha tråkigt och vara jättetrött
46. Har du några syskon? Isabell 11 år :P

Okej ni märker hur tråkigt jag har XD men ja ni får iaf nått att läsa om ni orkar XD

Kolla in min snygga HK :P
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-22  |  Tid: 19:16:30

Ätit klart nu ;)

Så nu har jag ätit klart men min näsa hatar mig kommer inte kunna sova så bra inatt känns det som :/ men det får man väll leva med? men verkligen alla är förkylda nu man hör liksom hela tiden någon som snörvlar XD Men jag hade mitt föredrag idag och det gick väll sådär lite panikföredrag liksom och oförberett men det funka ju liksom XD Btw är jag astrött och tror ärligt att jag skulle behöva nått uppiggande ;) och jaa... ömnn, juste på mornarna också för jag är typ en zombie XD men imorn börjar jag ju liksom typ 10 i 9 så då hinner jag göra latte ^^ då blir man ju pigg ;)

Och vet ni en asnice grej?!?! det kommer typ bli vår innom 2 veckor för för nån dag sen såg jag en tidning där det stog att våren kommer och det var en 13 dagars prognos ^^ lycklig eller vad??! :D Men just nu känns det inte direkt som det när det snöar gigantiska snöflingor över hela stan lixm XD

Och juste kollade på musikvideon "I just had sex" och den är typ askul!!! garvade ihjäl mig när matilda visade den, och liksom själva låten i sig är ju helt sjuk ba (min hemska översättning) : Jag har precis haft sex och det va så skönt, jag stoppade min penis i henne.
Haha ni får ju själva lyssna om ni inte redan har XD


Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-22  |  Tid: 18:31:08

Ska käka nu.

Hej alla små söta grisar ^^ Nu ska jag käka men jag är jättesnorig och har börjat hosta lite igen :O ska det aldrig försvinna eller vad? :O men aja kommer nog på nått smart ;) brb - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-21  |  Tid: 10:33:42

Hej nu sitter jag i skolan.

Nu har jag No och det är nice slapp lektion ;)
Ingen vill blogga åt mig så jag får göra det själv :p
Har gjort en labbrapport och det är assvårt :O fattar seriöst ingenting, men "mr A" fick välja musik och det var lite skumt så nu ska han skriva vad låtarna heter : Psychosocial (Slipknot), Ømpa till du dör (Kaizers Orchestra).
Dom va lite skumma den första va typ som en skräckfilm ^^ nu slutar typ rasten så hejdå ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-20  |  Tid: 23:48:43

Typ godnatt?

Tjenare bloggen har nyss duschat och haft busat lite ^^ och haft bodylotion;) Idag har faktiskt vart ganska kul fast det är söndag, jag gillar itne söndagar egentligen men jag har städat mitt rum och kollat på fotölj och så ;) jag har mot det vanliga lagt fram kläder tills imorgon ;) och vi får se om jag vaknar lättare då ;) Och jag är typ desperat av att få sommar så jag har provat sommarkläder XD men aja imorn ska jag till mamma men jag har seriöst ingen aning om när vi börjar imoron:O hoppas någon är vaken 20 i 12 och kan svara på mina sms XD ska nog göra labbraporter imorn och jag suuger verkligen på det men aja jag är även sämst på att sluta äta onyttiga saker varje dag har liksom ätit choklad, brownie, läsk, godis och uhh jag hatar mig själv bestämde mig för att vara lite nyttig liksom men nejdå såklart ska någon komma och erbjuda typ en hel chokladkaka och en liter läsk :/ men jag måste också börja träna vill ju bli lite hälsosam och väga upp allt onyttigt godis och skit ;) har någon talriksmodellliknande grej på mobilen och man ska skriva in ungefär hur man äter och det ska va mest grönt 50% sen typ 35% gult och 15% rött och jag har ju typ alltid mest rött idag :/ Men nu ska jag typ sova elr nått ;)
Puss och kram - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-20  |  Tid: 01:44:43

ska sova typ nu

Klockan är halv 2 borde sova för nu börjar jag bli hungrig men aja somnar väll nån gång ;) Btw jag funderar så ni kan inte fatta typ på dethär jag älskar verkligen att vara brunett men åsido på sommaren är det jäklig fint att vara blond och jag är typ asblek och jag vet inte men jag vill vara brunett för jag vet att man inte ser ut som en fjortis och man ser äldre ut och jag passar bättre i det än blondt enligt mina vänner men ändå så vill jag vara blond i sommar för jag vet inte jag har tröttnat på mitt bruna hår fast jag älskar det och jag vill inte slita på håret men nu är det nästan inget slitet ser riktigt "helt" ut men åhhh...... ja ni kanske fattar mitt i-landsproblem? men ärligt alla som läser dethär skulle verklige vara superduper om ni kunde säga vad som passar bäst och om ni tycker jag ska blondera till sommaren eller nått ;) Så snälla säg vad ni tycker jag ska göra även om ni inte känner mig eller bryr er eller nått det tar 1-2 minuter högst :) Och ja tack på förhand ^^ om dethär får över 5 kommentarer så lovar jag att ni ska få en överaskning här i bloggen ;)

Puss - Ida ♥
P.S. Glöm inte att kommentera om ni tycker det är värt att bli blond till sommaren ;)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-19  |  Tid: 15:56:46

Tjenare

Pappa har köpt en HDMI kabel så nu har jag stor skärm (A) 42 tums tvskärm är ganska nice att blogga på ;)
Jag chattar typ lite med min fransyska, kan ni fatta jag åker om 4 veckor :O kommer typ döö XD resfeber 1 månad innan XD Jag kommer dö dagarna innan liksom XD men jaa... händer inte så jättemycket annars ska kolla på film tänkte jag och har fixat picasa det äger så j**la hårt ^^
sakna sommaren till 100;)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-18  |  Tid: 19:16:12

Nobody put baby in the corner

Tjenare sitter vid den stationära datorn nu ovanligt :P Men jag har vart i skolan idag och jag har inte vart det de två senaste fredagarna men det var asnice för vi gör en låt på musiken och våran är asbra ^^ kanske kan fixa så att ni kan höra den sen ;) (A) Men efter skolan så drog jag, Sofi och Petra hem till Johanna och åt sockerkaka och drack te och sen kollade vi på dirty dancing XD Nobody put baby in the corner :P asså man måste se det XD Men ja i helgen har jag inte planerat nått än :p Men ska iaf sova jäkligt länge så jag blir utvilad ;)

Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-17  |  Tid: 21:56:21

Kolla va små (A)


Kolla in min klass i 4:an jag är den kortaste tjejen 4 från vänster typ ;) lärarna va fett läskiga gråhåriga gubben tommy hade mjäll, arne den långa snubben fixade glasögonen med långfingret och hade byxorna hört upp och blev kåt på en elev på en lekton, den svarthåriga häxan med turkos jacka Tror jag heter Ojja/Ulja/Oyja eller nånting XD  hon stannade i två år kunde inte svenska och alla hatade henne och egentligen skulle hon stanna i 2 veckor. Okej lite random fakta dårå :P Men det var en skön klass (Y)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-17  |  Tid: 21:49:17

Ingen bryr sig ändå om denhär rubriken

Tjenare, just nu sitt/ligger jag i min säng med en filt och datorn i knät otroligt trött har egentligen inget ork för skolan imorn men jag måste har inte vart i skolan de två senaste fredagarna så har missat både musiken och hemkunskapen och dessutom har vi matteprov imorn och jag orkar verkligen ingenting just nu skulle verkligen behöva få åka till nått varmt land och bara få ta det lungt fast jag tar ju det lungt men jag är ändå så trött.
Men iaf idag efter idrotten så åkte jag förbi liljeholmen så jag sprang in fort på H&M och köpte foundation för min suger verkligen... ja sen har jag kollat på mean girls 2 och den va riktigt tråkig men okej om man inte har nått att göra den va liksom blää inte bra alls! Men jaa... vad ska jag skriva om inte hänt så mycket faktiskt har ont i huvet och skulle kunna somna nu och jag har typ inte en enda smiely i dethär inlägget och nu har vi det ;)

Åhh i början av sommaren kolla in hur långt hår jag hade :O ska seriöst fluta slita på det så ofta!

Bild från typ tisdags :P vackert jag och matilda (A)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-16  |  Tid: 19:58:57

Jag = Lat

Asså jag lovar att ingen kan fatta hur lat jag är när jag är hemma och annars är jag också lat hatar att träna och gå till nya ställen, jag orkar inte gå och hämta telefonen om det ringer eller jo jag måste men jag vill inte jag orkar inte gå upp på morgonen ärligt talat jag SKA flytta till ett varmt land då borde det inte vara några problem men det får inte existera höst eller vinter för jag blir såå himla lat.
Liksom i sommras när jag och flisa sov i stugan så sprang vi hur lätt som helst ut och kissade fast vi precis vaknat :P men nu bläää asså jag har typ inget att gå upp till på morgonen jag tycker inte skolan är något att se fram emot bara att man träffar kompisar men jag ser bara att det är sjukt kallt och jag fryser och har matte eller nått jag är typ en depphög på vintern ärligt:/

Men vet ni en rolig sak? ne jag vet att ni inte vet ^^ haha ni vill veta vad det är ellerhur?! Jag vet att ni vill veta den roliga saken och jag ska berätta den;) På sportlovet flyger jag till Göteborg! :D fatta nice! men jag får inte tag på min söta Flisa men du kanske läser dethär och då får du reda på det ;) eller så har kicki berättat :P

Men nu måste jag hjälpa pappa :/

See ya - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-16  |  Tid: 15:15:49

prov

Heej kom hem från skolan för ett tag sen slapp sista lektionen (Y) men hade prov men det sög sket sig totalt, men spelar ingen roll orkar inte bry mig dessutom hade vi inte ens en lärare utan någon som aka bli lärare och han är fett jobbig hatar verkligen honom, när jag tp hatar lärare skiter jag i proven det är lite knäppt men aja pallar inte bry mig kan ändå få vg liksom ;)
Jo nu ska jag göra no labbraporter :/ segt men jag måste göra minst fem tills på fredag :(
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-15  |  Tid: 22:22:53

fånig :P

Jag har typ problem med att göra läxor så jag kollar runt på spotify istället och jag hamnar typ alltid på disney låtar men man får typ 5223574376079 minnen ^^ Har ni också någon vana som får er tillbaka till minnen? :)
Puss - Ida

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-15  |  Tid: 20:17:57

Glaaad!

Ibland älskar jag verkligen min pappa han går typ med på allting förutom vissa saker XD nejmen om två veckor har jag sportlov och jag ska få följa med till göteborg :D flyga flygplan :D (Y) men vet inte hur länge det blir men jag är välldigt glad iaf! :D Och vet ni en annan kul grej? :) idag lärde jag mig hur man tar bort knutar i ryggen;) så ni kan komma till mig om ni behöver hjälp XD nejmen jag får alltid 2 stycken på måndagarna för då tar jag alla mina saker i min väska och en påse typ och det är jättetungt och då får jag ont och två små knutar :/ okej men nu vet inte jag vad jag ska göra eller jo jag måste verkligen plugga men det är såå himla tråkigt och jag blir så himla trött när jag vart i skolan och så gör jag andra saker och blir tröttare borde typ ta en ja vad dom nu heter sova i 10 min XD men jag ska läsa i NO boken nu och sen ska jag sova för jag är fett trött :P

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-15  |  Tid: 18:12:32

Hejsanlahoppsan

Nu är jag typ fett glad fast ändå inte :/ jag har iaf gjort 3 val på gymnasiesaken men jag kan typ inte gå sam för jag har inte b språk eller så kan jag göra det men får börja på gymnasiet :S ska fråga syv imorn ;) och juste jag är glad för den bästa skolan jag kollade på ska ha den linjen jag vill gå :D och den va bättre än john bauer tror jag XD men ni fattar inte hur j*vla fu*king jobbigt dethär är :O jag vet seriöst inget jag vill gå på kan inte typ alla ha öppet hus igen eller nått :S men jag måste skriva labbraporter nu och läsa i no boken har prov imorn :/ har inte läst nått :O och vilken sida är det? öhh... har jag ens rätt bok? shit nu har jag panik om någon vet så får man gärna säga till på valfritt sätt XD jag har kemiboken det måste seriöst va rätt annars hatar jag dethär!!!!!!!!!! okej men lite glada och tevliga saker då??? ömnn... jag har ätit massa hjärtan och kommer bli fet :/ jag skrev en jättefin text på engelskan om feta fula människor (A) fast jag skulle göra en redovisning XD men jag gjorde en redovisning men den tänker jag inte direkt berätta för klassen men om någon vill kan man få läsa den :P

Haha okej lite random här men puss och kram jag har ny profilbild på facebook ♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-15  |  Tid: 12:29:07

NEJMENNEj

Usssh jag mår ap dåligt ! :( Fast det kanske va för jag gick upp typ lkockan 7 åt en panbiff och ställde mig på cross traienern och sen gick o la mig igen ? :O hahah neej ...... Men iaf ikväll ska jag på hund träning , och en snäll tant där ska klippa Prince :D Ska bli kul att se hur han ser ut utan hår eller vafan xd I ansiktet då (?) aja jag e inte bra på hund saker xd Och jag kn inte lära han simma för han gillar inte bad karet :s
Aja sen på onsdag ska jag ttyp hälls på släktingar typ en jätte söt bebis fast hon e typ 5 år . Men sen på torsdag så är det dans igen och jag hadde en läskig drömm om en extremt lång tjej xd Igår så fick jag typ ryck och ville pärla så jag gick ut till garaget och kolla i alla mina gammla saker och jag hitta mina barbies! :D:D:D:D Omg jag ska bli barn igen herregud dom var så coola :D!!!!!!!! Men iaf så hitta jag en massa coola armband typ rosa glittriga :D aaa iaf :) Men nu e jag jätte brun för jag sola läääänge igår fast jag brännde mig på rumpan :( Asså jag e rädd att jag har fått canser :O ? ! Men alla min afödelse märken kliar ! Eller det kanske inte gör det när man får hudcanser då tappar man ju håret eller nej det e ju för medecinern ?! Aja jag vill inte ha cANSER Fför då måste man ta sprutor, men annars så skulle det vara okej likssom det kanske e farligt men det finns ju bote  medel ? :D Och det e super bra fö då behöver inga människor va sjuka mer och alla på jorden blir fina och glada :D!!

haahahah villken vacker bild NOT kolaa min mun  :D jag ser kort ut

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-14  |  Tid: 10:35:54

HAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLÅÅÅ

Jag har glömmt att brätta att jag har börjat i dans ! :D AHHA i hiphop ;) Det e kuligt typ men lite random hahhaa jag kan typ inte ta det så seriöst x d      men iaf jag har typ liiiiiittttteeeeeeeeeeee inte mycket  men iaf lit efeber bara eupdaterar så dåligt xd n grader mer änn vanligt iaf xd Men updaterar så dåligt xd men iaf igå rtror jag att jag köppte en tröja och såå idag ska jag nog köpa en perfym och väska eller imorgon ajaj jag tror min hund e sjuk med aja ska värma en vete kudde till han xd jag har kommit på att jag ska lära min hund att simma ! Oj jag låter galen typ som om jag bor i en  håla där det inte går några bussar men juste det går inga bussar där jag bor ahahahhahah ! Jag önska r jag bodde i willy wonkas godis land :( Innan jag ddör slka jag ta en spruta och äta elefant. Så alla vet så har jag inte myckt att skriva om justnu men jag ska åka och träna snart :) Hejdå lilltå tjingeling bad ring !


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-12  |  Tid: 16:38:13

lite shopping;)

Hej bloggen idag så har jag vart en sväng i skhlm och jag köpte ett linne och så fick jag en klänning typ ;) Jag har insett en sak och det är att jag verkligen inte gillar att gå runt med jeans och t-shirt, jag föredrar faktiskt att ha klänning eller kjol så man känner sig fin typ men det blir ju sällan jag har klänning eller sånt.. jaa dethär går ju typ inte ihop men aha :P

Hittar ingen bild på klänningenn men visar en bild senare ;) den är vit iaf ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-12  |  Tid: 10:27:31

HEEEJ EN TEEEJ O.o

www.webblogg.se e ju samma som när man söker på blogg.se hahahaha efter kanske men det elite coolt 8D Men iaf nu e jag hoss jullan men ska hem snart  Jag e kisse nödig      :D Igår var det kulig T T  ussh jag pallar inte skriva mer nu men aaa ni får en väääldddigt fiin bild utan smink eller ngt xd

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-11  |  Tid: 22:40:11

tjena mittbena :)

Min vänsterknapp har damp :( hoppas den går att fixa så den klickar igen... det är okej om ni inte fattar ;) stannade hemma idag och jag har typ 37,8 - 38,1 graders feber den visade olika två gånger :/ okej men jaa... på måndag är det alla♥ dag och jag har ingen att fira med :/ surt men man kan ju hoppas att någon kommer i sista minuten ;) det skadar ju liksom inte ^^ jag har inte gjort nått ifag alltså ska karnske glo på film snart och jag hade planerat att se trassel imorn men jag vet inte för jag har feber :/ men jag har typ velat se den jättelänge XD trodde att man kunde se den typ första dagen jag såg reklamen XD men jaa... jag måste väll göra läxor i helgen för jag gör dom verkligen aldrig XD och så frågar läraren en månad om jag skickat mitt arbete och så säger jag nått om att jag skickade till fel e-post eller nått (A) nejmen det är fett tråkigt att plugga hemma verkligen. Men nu ska jag dricka ett glas vatten för jag är fett törstig och sen ska jag kolla film ;)

random ful bild ^^
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-10  |  Tid: 12:24:31

vårdcentralen nästa

Kl 1 ska jag ner till vårdcentralen hade nationellt prov och jag hade jättelång tid på mig så det är bara 2 lektioner idag men idrotten kan jag ändå inte vara med på men jag har sovit riktigt dåligt de senaste dagarna imorse vaknade jag lite efter fyra och typ halvsov tills kl 7 och det är jättejobigt att hosta men snart får jag säkert någon riktig hostmedicin (Y) men nu ska jag typ vila eller nått ;)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-09  |  Tid: 09:32:31

Helllllllluueeeeee!

lalalala idag ska jag med en till ungdomsmotagningen , sen imorgon ska jag linn och jullan och dans i gbg , sen på fredag till lördag  ska jag sova hoss jullan med emelie och linn. Och min data e trasig  så jag kommer updatera dåligt , men aja hejdå!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-08  |  Tid: 00:00:00

LA DI DA

JAg vill värsta ha ros ahubba bubba tuggummi nu e så jävla sugen på det ! Skull gö vad som helst ! xd
Men iaf bajsigt att dte inte finns en gaderob som gör så att när jag går igenom dne komme rut i ett land byggt av tuggummi! :(

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-07  |  Tid: 23:27:29

Trötter

uuuusssh ellller jag e inte så tött nog? eller jag e typ så trött at jag inte känne ratt jag e trött ;O heeheh nejmen fatta imorgo nkomemr jag va helt störd och typ bli en fågel för när jag e trött så blir jag som en fågel sååå allllllaaaa vet men nu ska jag kissa för fjärde gången sen klockan vart tio xd men jag har druckit tre trassel muggar med saft så :D

data neeeeerd xd

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-07  |  Tid: 21:40:41

O.o

Jag e i level 4 nu O.o COOLING 8D hahah inatt kl 24.00 så e det ngt med blogg . se så man kan inte blogga då fast det ska jag göra ändå ;)


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-07  |  Tid: 18:45:26

HHHHHHHHEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAANNNNNNNN

BLA BLA BLA idag har varit en seeeg men ändå snabb dag den var likssom seg fast de ngicj snabbt!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 23:35:45

SÅ att alla vet ....

så skrev jag hela förra inlgget utan att kolla på tangent bordet ^^ COOLING 8D haahahah Men jag ska se på SALT nu iaf fast inte om den e läskig xd känner typ för att se på bumbibjörnarna elle rnågot åt det hållet xd

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 23:33:25

INTE OKEJ

Det här är inte okej! JAg har bloggat nästan fem gånger idag ok det är inte okej !!! Mejn det är snart ny dag . Mitt hår e bajsbajs det vill inte bli platt fast det platt nu . Men jag har iaf flätat mitt löshår , brukar göra det för jag vill absolut inte ha det spikrakt, elller ibland vill jag dte xd MEn inte nu iaf :)  Ska ta mer silikon droppar nu men jag kommer fan inte kunna sova något inatt och så komme rjag ångra mig imorgon och villja sova til 3 och så komme rjag säga attt jag e '''sjuk''' EMn fan va bajsigt en jag ska till skolan imorgon även om jag e sjuk ! Lovart!! :D buuhhhuhuh jag e typ för trött nu alltså! :( = inte bra !

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 22:32:27

HARRY POTTER TEST

Vem i Harry Potter är du ?

HARRY
[ ] du har ett synligt ärr i ansiktet
[ ] du har glasögon
[ ] du är väldigt populär
[ ] du har två kompisar som du alltid är med
[ ] dina föräldrar är döda
[ ] du är ganska bra kompis med din rektor
[ ] du är väldigt modig
Antal: 0

RON
[X] du har haft en råtta
[ ] du har rött hår
[X] du är dödligt rädd för spindlar
[ ] du klassas som en fegis
[ ] du har många syskon
[x] du har ett väldigt klumpigt husdjur
[X] du älskar mat och godis
Antal: 4

HERMIONE
[/] du är väldigt smart
[ ] du har en katt
[ ] du älskar skolan och läxor
[ ] en av dina bästa vänner är nästan känd
[x] du har stort lockigt hår
[ ] du hatar att dina kompisar vill ha din hjälp med läxor
[X] du ogillar mobbning och mobbare
Antal: 2,5

DRACO
[/] du är självsäker och tror att du är bäst
[x] du hatar någon för att denna tar all uppmärksamhet
[ ] du är rentav elak
[ ] du är blondin
[ ] du hatar mugglare
[ ] du tycker att renblodiga är mer värda än andra
[ ] du är väldigt lik din pappa
Antal: 1,5

SNAPE
[ /] du klär dig i svart
[X] du bär på en hemlighet
[ ] du har svart hår
[/] många hatar dig men känner dig knappt
[ ] du kallas sur
[ ] du har blivit mobbad
[ ] en av dina närmaste har dött
Antal: 2

LUNA
[ ] din mamma är död
[/] du kallas konstig och stollig
[x] du har en väldigt egen personlighet
[x] du är mkt intresserad av magiska vidunder
[ ] du är ensambarn
[ ] du bor ensam med din pappa
[/] det pratas illa om dig men du bryr dig inte
Antal: 3

NEVILLE
[ ] dina föräldrar är döda
[ ] du bor med din farmor
[/] du är klumpig och inte så smart
[x] du är allmänt dum men kan allt om en grej (inte dum då men osmart bland)
[X] du är försiktig av dig
[ /] du har fåtal riktiga vänner, men de bästa
[ ] du har haft/har en padda
Antal: 3
JAGE SOM RON WEASLY :D :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 22:28:29

iq test

jag har tråååååkigtBild 1/1

Hur mycket IQ har du?

Har du...

(x) sprayat hårspray i ögat?
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) gått in i en lycktstolpe?
(x) fått tuggummi i håret?
( ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) slagit dig på fingret med en hammare?
(x) råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) snubblat på en fotboll?
( ) gett kattmat till din hund
(x) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x) fått IG på fler än fem prov i rad? 
(xxxxxxx) sprungit på ett litet barn?
(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) frågat vart din mobil är när du håller den i handen?
(x) gått in till fel hus när du skulle hem/ eller till kompis¨?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

17x5=85

0-30 - smartare kan man inte bli
31-50-  du kunde va smartare
51-80 - du behöver nog gå om ett år i skolan

80 elr mer - sök hjälp :O? hahahahhah xd

 

 

 

 

iq isbit eller hur var det ?

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 21:06:01

tjeeena!

NU ska jag dricka te och jag har fått ont i huvet :O jag som typ va frisk :/ men igår va fett kul jag och cheyerna hade det jättemysigt och kul och så ;)
Vi kollade american pie, b∑ta house och freaky friday :P sen typ idag så åkte jag och Jojjo till Nacka forum och jag hittade typ ingenting XD ett par örhängen som va jättesommriga och glittriga klistermäsken XD haha fan va fånigt det låter men jag har klistrat några på min mobil för det är ju fett tråkigt att bara ha en svart Iphone är ju bäst då man kan ha typ 75756726232387 olika skal :P haha så min mobil är också lite fin nu :P haha. Och alla busschauförer va assnälla för ena slapp jag betala och den andra bara en fast det skulle vara 2 ^^ och så... Och jag klippte också håret igår och det blev nice ;) inte så stor skillnad men hon klippte bara lite slitet och så fixade hon min konstiga luggliknande fjong :P hahhaha XD

Visst blev det fint ? :D jordgubbar och en har diamanter :P höhö

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 19:55:46

HAHA OMG

ÄR BARA TVUNGEN ATT LÄGGA UPP DENNA BILDEN! HERREGUD SÅ MITT HÅR SÅG UT!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 19:54:51

Blöggblöggblöggblögg

blogggggggg hej! Nejmen jag gillar inte när folk tar sina bloggar för seriöst typ ''Hej bloggen jag har saknat mina läsare jag lever för er blabla bla'' typ så xd MEn endå Ibland kan jag va jätte seriös med bloggen och iblan så oseriös det går att bli :s men jag ska gö ett video inlägg :D Fas inte ett normal hahahahahh får se :O :D  Men iaf inte Hej hej alla läsare solen steker i göteborg och glassen smakar ssocker . aa  men man fattar xd   MEn jag e iaf en kameljont !!!!! :O För jag kan byta utseende ! Asså se ut som helt olika människor :!!!!!   Kollade igenom massa bilder och typ ba vem e det och så va det jag :S xd MEn kolla så förstår ni !!!    nää men nu palla rjag inte lägga upp ngt xD
MAN SER EN VACKER TOALLET I BAKRUNDEN!!!


kan onte fatta att mitt hår var så slitet och fult i färegen :O
FÖre där uppe efter där nere


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 17:41:13

HEJ 8D

HEEEEJ !!! :O Jahar typ inte så mycket att skriva :) Men kan visa bilder på byxorna och så :) Men kolla här att det var en bra låt som fanns på spotify sen försvann den !!:O Men när jag sökte på den så komm det upp massa andra bra låtar !!:D hahha kul .. :s hehehhe. Men jag har iaf sätt trassel :D eller rapunzel MEn den var as bra bara att hennes hår blir fult i slutet xd Men aja :)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-05  |  Tid: 21:32:25

Melodifestivalen...

Alltså mellodifestivalen har ändrats, mycket både på bra sätt likssom att olika musik stilar är med och inte ''bara'' schlager utan rap opera hhahah aaa och annat oxå då. Men det blir sämre för varje år kanske för att man tyckte det var roligare när man var yngre fast ärligt dom försöker lite för mycket känns det som, alltså vissa kunde ju inte ens sjunga!? :O Hallå? DÅLIGT ENLIGT MIG! Aja bäst var nog dom som sjöng Me And My Drum

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-05  |  Tid: 14:35:33

..........................

JAG UPDATERAR  JU FAKTISKT JÄTTE BRA NU FÖRTIDEN TYCKER JAG! fÖR PALL AUPDAERA MER ÄNN 4 GÅNGER PER DAG OM MAN INTE TYP GÖR NÅGOT SPESIELT ELLER BARA SMÅ INLÄGG! ASSÅ OM MAN UPDATERAR TYP 5 GÅNGER OM DAN HAR MAN FAN INGET LIV! HAHAHHAAH

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-05  |  Tid: 14:29:58

:D

Idag har jag köppt två par jeans och två par trosor :D =brabra !
Men omg vad kuligt det var igår ! Alla små barn var jätte söta ! men jag var tvungen att gå hem tidigt -.-
Men aja ! Så jag var bara med på första discot med småttingar ! :)
hejdå! kul inlägg!!!!!!!!!!!!!!:D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-04  |  Tid: 22:44:08

.

Fick precis reda på att min barsdomsbästis är gravid sjuukt chokad men ändå fett kul!
Grattis Lotta :D♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-04  |  Tid: 21:40:47

Alla uppdaterar jättedåligt!

Okej nu sitter man sjuk och har kollat in på alla möjliga sidor som jag kollar på, men liksom alla uppdaterar jättedåligt, vi med men vi är ingen toppblogg liksom, men kissie gjorde 10 inlägg per dag förut men nu gör hon typ bara ca 5 :/, isabelle strömberg uppdaterar också jättesällan och Paow är den av toppbloggarna som jag tycker uppdaterar bäst  men ändå inte tillräckligt för min smak, sen läser jag ju kompisars bloggar och någon annan miniblogg ibland men blää (läser inte dessies.)
Har ni några tips på bra bloggar som man kan fastna för måste inte vara stora eller så men säg gärna vilka bloggar ni gillar mest (gärna någon annan än jag skrivit ovan ♥)
Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-04  |  Tid: 12:48:18

kl är halv 1 och jag ligger fortfarnde i sängen.

Ja då vet ni det :P jag e fortfarande sjuk och det är fett tråkigt men imorn ska jag va med Johanna och Jojo ♥ vi ska äta tacos och sånt ;) Fast jag vaknade kvart i 7 imorse och hade beslutsångest om jag va tillräckligt sjuk för att stanna hemma så jag stannade hemma för igår va jag inte heller jättesjuk på morgonen men sen blev det värre också... sen somnade jag om och sov några timmar men jag typ fryser fast jag känner att det är varmt och så svettades jag ihjäl ett litet tag men nu gör jag inte det :P
Dagens mat änsålänge är en banan och jag är fortfarande jättemätt :P Sen ska jag ner till tempo som öppnade idag, fast willys tycker jag e bättre för dom va typ assnälla där :P en gång fick vi en hel låda godis när vi gick påskkärringar när vi va små (A) men hoppas tempo också e bra. Fast först va det systembolaget där kommer jag ihåg men det satt massa fyllon utanför våran port och jag va alltid jätterädd när jag skulle gå till skolan och sånt. Men nu ska jag nog klä på mig och gå ner och köpa apelsin juice ;)

snygga pringelsläppar va?! :P

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 20:53:52

rosa rsosaoofdsco4wero34

inanna jag dör ska jag ha haft baby rosa hår ! verkligen ljuuuusuusussssst ros a!!! :D

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 20:42:26

mohahahahahhahgahhahaba

asssså jag komm på en sak att discot sska ju va i en går d :s och ingen har någon nyckel !:O:O smart! typ kommer hundra små barn och vi ba nej vi kommer inte in för vi e så smarta så vi glömmde fråga om en nyckel O.o hahahahahahahahahahahaahhahhah ashiet! :L

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 19:59:31

Mums:D

Oreo = världens goaste kackor ! Absolut. Bara så alla vet så har jag varit under samma tak som Nisse Ingemarsson ^^ Jag blev typ as blyg och våga inte kolla han i ögonen xd hahaha sååååå inte jag att va blyg !


Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 19:33:16

:D

Idag åkte jag med jullan till stenungsund efter skolan och så köppte jag puder och läsk och popcorne till discot!:D Asså det kommer bli awesome = jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! :O Men jag kommer hitta ngt super bra iaf!:D
Jag e typ kåt på Daniel Adams-Ray förut var det gubben i lådan sen dum av dig nu Lilla Lady ! :D Fett bra asså jag älskar han ,fast låtarna blir ju uttjatade på 2 min! Men iaf så är den bäst i början :) Jag vet vad jag ska ha på mig imorgon ller nej för jag har bara massa tajta brallor xd hahah det lät kul :D Nej men ska ju köpa jeans på lördag :)=(y)

Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger tycker säger inte mycket. hahha det låter kompliserat:D

JAG HITTADE ROSA FILMERNA :D !!!!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 10:25:20

Godmorgon

Jag ligger i sängen och ska stanna hemma idag... måste också ringa till skolan och sjukanmäla mig :P
Hittade även en sida så att man kan glittra (A)
Glitter Photos

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 03:33:00

3.33

NU KOMMER DET EN UTOMJORDIN OCH FÖR BORT DIG TILL UTTRE RYMDEN I ETT RYMD SKEPP OCH GÖR UTOMJORDISKA UNDERSÖKNINGAR PÅ DIG! NÄR DU VAKNAR PÅ MORGONEN KOMMER DU HA ETT MÄRKE PÅ VÄNSTRA AXELN! STÄMMER DETTA SÖK DÅ HJÄLP!  HJÄLPEN FINNS HÄR------->HJÄLPEN
Den som klicka e inte smart O.o

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-03  |  Tid: 00:29:16

:)

asså vet ni vad jag vill ha? jag vill ha typ ''chinos'' som e aprikosa baby blå / turkåsa eller ljus rosa! :O men det finns typ inte :O i want sooooo bad!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 22:34:13

1111 111111

jag komm på världens bsta ide!!!! Den 11/11-11 då ska vi ha gjort 1111 inlägg för då blir det 1111111111! :D erkänn coolt!:D Men fatta vad mycket jag måste blogga då eller!? :O  MEn aja go natt jag kolllar på jönsson ligan xd random :S

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 22:01:06

Sjuk

Heej, ni arnske märker att jag uppdaterar lite dåligt? men jag har typ fått feber så stannar nog hemma imorgon men våran syv ska typ ge ut information om hur man loggar in och väljer skolor att söka till imorn men det kan inte vara så svårt väll? men annars är det inget jag måste va med på. På fredag skulle jag egentligen åka till linköping men det struntar jag i för min kompis kan inte och jag har inte heller någon kompis som kan följa med denhär helgen :P Men jaa...

Puss - Ida♥

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 21:45:25

Hej O.o

Jag har fan inget liv!!! Min mobil dampar så det går inte att smsa och jag får inte ladda ner skype eller ngt ! Och så har jag inte fb! :O Stackars mig ! Men nu ska jag värma vete kudden och kolaa på ROSA! :D Fast jag måste platta håret först då xd blööö mitt hår = bajsigt! asså För att det ska vara platt hela dagen imorgon så måste jag platta det på kvällen och sen ign på morgonen -.- fast det håller sig ändå inte rakt hela dan sen fast det är bara för det är sånt här dåligt bajsigt väder ute då blir håret fjongigt bara man nuddar luften med håret! Ajajajajajaj jag hittar inte filmena!!! Ännu bajsigare nu får jag la kolla på ngt annat tråkigt :(  Updaterar säkert igen sen senare ! ;)

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 20:46:43

584

58458458458458458458458458458458458584584
584584584584584584584584584584
584584584584584584584584584584584
584584584584584
5845845845845845845845845845845845845845
84584 femhundraåttiofyrainlägg584584584584584584584584584584584584584584
584584584584584584584584584584584584584584
5845845845845845845845845845845845845845845845
8458458458458458458458458458458458
45845845845845845845845845
845845845845845845845845845845845845845845
8458458458458458
45845845845845845845845845845845845845845
845845845845845845845845845845845845845845845845845
8458458458458458458458458458458458458458
45845845845845845845845845845845845845845845845845845845
84584584584584584584584584584584584584584584584

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 20:21:03

Hundkurssen..

asså ni kan inet fatta hur pinsam en hund kan vara! Först när vi komm dit så ställer han sig och kissar mot toa dörren! :O Sen när man sk aspringa runt i nån jävla ring så bajsar han och springer samtidigt ?! Man ba va? Sen efteråt ska vi fika och då spyr han!!!!!:O Herregud vad han var jobbig! ( fast han spydde nog bara för jag gav honnom lite för mkt godis (a) ) Svar till Jullan : Jag glömmde skalet hoss pappa men imorgon bitti så hämtar jag mobilen på väg till skolan! Och ja jag kommer i morgon:) Hahah Med vänliga hälsningar ,hälsa tillbaks! Pusss Flisa BLomster :D
Aja nu har jag brätta om min hund bajs vanor:) hehe...Det e typ reklam på csi Miami, det är as grymt fat lite läskigt (a) Och jag har inte hunnit måla naglarna eller platt ahåret änn för jag har fetat mig med både wockade grönsaker och mackor :O aja nu börjar det igen!  See you later alligator, After a while crockodile!
Här vill jag vara just nu! Men ska kansk etill Turkiet eller Spanien till sommarn om jag inte har för mycket från varande.
Bilden e ljus! Fattar ni? SOlen skiner i varma länder? haha dåligt skämt*

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 19:38:37

YYYYYEEEEES(L)

NU FUNKAR DET ATT FÅ ÖVER BILDER TYP DET STÅR LÄSER IN! WIIIIHHHOOOO!
mitt förra inlägg kändes elakt mot en så tog bort det xd om nån undrar O.o
fick över mobi bilderna men kamera bilderna dampar, fast har hört att canon ska vara sega. Fast nu funcka det !:D
maaasssaaa bilder---->
Prince :)
sötnosen emelie sitter ut ur skolans fönster !:O :D <3
Mitt hår före jag va hoss frisören.Man ser faktist att det var länge innan asså mycket längre! (länge sen jag klippte och färha håret då men jag har ju ointe laggt upp bilder p¨å det änn )
Efter , fast har ny hårförlängning nu:)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-02  |  Tid: 19:32:12

TRÅKIG DAG.

Jag har tråkigt.MEn imorgon ska jag till skolan !:D  emm jag har typ inget att skriva xd = jag lyssnar på musik och har städat mitt rum och lagt in ALLA mina kläder i min gaderob.. Men ska nog måla naglarna och platta håret snart! Sorry om det e dåligt med bilder men det går inte att få över bilder från mobilen :s eller det kanske det gör nu, för jag har en låne data, = ussssh för jag får inte ladda ner något! Asså inte skype eller spotify! :O Men jag har spotify i mobilen som tur var! Och det är ju folk inanna mig som lånat denna data fast ITpedagogerna rensar ju datorena på allt efter att dom får tillbaka den efter den som lånat den, fast tydligen vet inte sth IT prffsen inte hur man gör riktigt :0 heheh för om man söker på bild i finder kommer det upp bilder på ngn random kille i typ 9 i min skola ! :O hahhahaah värsta fail :O
mohahaha fin bild från igår när jag komm hem från skolan -.-  har bara den bilden

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-02-01  |  Tid: 15:37:04

BLLLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

ussh jag har typ måt illa och haft ont i magen hela dan! :(
Så jag gick hem från skolan! MEn snart ska jag gå  på någon sorts hundsak ring träning heter det :) Med Prince då . Förra gången så var det helt random!!:o för alla andra hundar var ju jätte spejsade ! Dom var rakade på kroppen och klippta på benen, ja ba omg! Stackars hundar, likssom ofta det va samma ras som prince?Och alla sa att Prince var så fin klippt, jag ba va? Han e inte klippt!:o och alla galna hund älskande tanter bara Va? Men nu har jag förståt arr naken hundar delas in i fyra olika behårninghets klasser och prince e som nr 1 på kroppen eftersom han inte har något hår alls på ryggen , och som nr 3 på benen och huvvet!:D =bra för då ser han likssom ut som en rakad fyra!Fast ännu bättre. alltså hadde han vart perfekt att ställa ut  men han har ett blått och ett brunt öga så det går inte då :(  Men aja på fredag ska jag till tandläkaren :O buuhhu! :( = inte roligt! fett läskigt! Men jag typ trodde jag fick en visdoms tand ! OCh mamma ba men du har ju inte tappat alla tänderna änn , faast dt vaar bara en 12 års tand tydligen! Asså det finns typ ett land som är helt underbart som jag inte ens visste om!!!!! Det heter Gambia ! erkän kolllltttttttttttttttttttttt! Alla som läser detta ska söka på det på bilder på google annars kommer en vit uggla förfölja er och ni kommer bli bort förd av utomjordingar klockan 3.33 varje natt!:)
Och sen på fredagen ska våran klass ha disco för små¨barnen på driftvärdsgåden. aja Men nu måste mitt hår tårka snart för jag ska typ åka om en timma , ska först äta pasta occh kötfärsås.